Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még ebből valami?
Figyelt kérdés
Van egy fiú. akivel 1 évig voltunk együtt. A kapcsolatnak azért lett vége, mert megcsaltam még régen, és onnantól kezdve csak viták voltak. Osztálytársam, tehát mindennap látjuk egymást. Lassan 1 éve lett végw, és nagyjából 1 hónapja újra sokat beszélünk. Nekem ő az igazi. A barátnőim ill. pár srác is mondta, hogy megint úgy néz rám mint régen. Ha együtt vagyunk társaságban, folyton engem néz, de nem kezdeményez. Mit csinálhatnék? (nem tudom, ez segít-e, de együtt fogunk szilveszterezni egy kis társaságban).
L/16
2011. dec. 22. 23:57
1/7 anonim válasza:
hát szilveszterkor ott a lehetőség, próbálkozz nála valamit
2/7 A kérdező kommentje:
De pont ezaz, hogy mit? Most másszak rá vagy csak hívjam félre beszélgetni a semmiről vagy mondjam el mit érzek.
2011. dec. 23. 00:02
3/7 anonim válasza:
hívd férre és mond el mitérzel, hogy szereted, újra szeretnéd kezdeni vele, megigéred neki hogy megjavulsz és minden rendbe lesz
4/7 anonim válasza:
Szerintem még lehet ebből egy taliga aprómajom.
5/7 anonim válasza:
a lágyindító áramkör dinamikus ellenállását ha egy soros ellenállás közbe iktatásával rövidre zárjuk, az örvényáramú veszteség diszlexiális értéke a skin hatásal együtt a két és félszeresére nő
6/7 anonim válasza:
Ne csodálkozz, hogy nem kezdeményez. Miattad lett vége, akkor most nálad a labda. Még ha akar is téged, valószínűleg nem fog egy olyan csaj után futni aki már egyszer megcsalta, ha akarsz valamit, akkor szerintem neked kell felhozni a dolgot, meg megbánást tanúsítani.
7/7 poiu válasza:
Hát igen. 3:59 -el értek egyet, itt neked van tisztázni valód. Először magaddal, csak utána a sráccal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!