Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez ugye nem normális? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ugye nem normális? (lent)

Figyelt kérdés

Tegnap volt itt barátom,szokásosan el voltunk egymással,aztán egyszer csak,már én sem tudom miért,de azt kértem tőle,hogy harapja meg a nyakam. Erre ő picit kiakadt,hogy nem fogja harapdálni a szerelmét..

Pedig én nagyon szerettem volna. Aztán megpróbálta,de nem ment neki.

Miért? :O

Azóta ezen agyalok,hogy dilisnek tart biztos..

(nem vagyok perverz egyébként)

egyszerűen akkor az úgy izgatott..

mint pl az is,ha ki kötözne..

és tudom,hogy ezek nem normális dolgok.

Amúgy meg,szűz vagyok még :D

15/L

2011. dec. 22. 20:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%
teljesen normális :o xd ezért nem vagy ribi :p én pl szoktam harapdálni a pasim nyakát, nem csak szex közben .
2011. dec. 22. 21:31
 12/15 anonim ***** válasza:
57%
Tiniribi,szereti a twilightot...
2011. dec. 22. 21:32
 13/15 anonim ***** válasza:
52%

Normális.

És nem csak azok között, akik vámpírnak képzelik magukat vagy Twilight-rajongók -.-'

2011. dec. 22. 21:41
 14/15 A kérdező kommentje:
Úristen. Én biztos nem képzelem magam vámpírnak,csak azért mert szeretem a Twilight-ot:)
2011. dec. 22. 22:15
 15/15 anonim ***** válasza:

Minden pasimat megrágcsáltam.

Néha, csak úgy odamegyek a férjemhez, hogy hogy hadd harizzam egy kicsit. Olyan jó egy kis csócsálás :-)

De nem csak a nyakát, hanem ahol érem :-) vállát, pocakját, kezét, ... :-))) Arra vigyázok, hogy ne hagyjak nyomot, ne fájjon neki. Ő meg tűri, mert szeret :-)))

Ja, és szerintem ez nem beteges, inkább csak játékos és senkinek sem árt.

40/L

2011. dec. 24. 03:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!