Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért én kellek neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért én kellek neki?

Figyelt kérdés
A barátom egy valóban nagyon jóképű fiú , hozzá hasonlót még nem is igazán láttam. Én meg nem vok éppen egy nagyon szép lány , ráadásul még elég vékonyka is vagyok. De barátomnak mégis én kellek , pedig találhatna sokkal különbeket is.
2011. dec. 22. 00:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem a külső nála a legfontosabb tényező, és attól, hogy te nem találod szépnek magad, simán láthat ő szépnek téged.
2011. dec. 22. 00:29
 2/9 A kérdező kommentje:

De engem senki nem lát szépnek , ő miért lenne kivétel ?

Amúgy félreértés ne essék én nagyon is örülök ,hogy így van , csak kíváncsi is vagyok.

2011. dec. 22. 00:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerelmes, akkor biztosan szépnek lát, hidd el!
2011. dec. 22. 00:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert többbet érsz az összes agyonsminkelt pláza k.rvánál!
2011. dec. 22. 00:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Mert talán nem is vagy csúnya? Meg esetleg a barátod a belső értékeidért is oda van? Ne ketelkedj!
2011. dec. 22. 08:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Lehet hogy a szuperhelyes pasidnak elege van a sok műanyag ribiből, akiket 10 perc után haza (vagy wcre vagy bokorba) tud cipelni és lecidáztatni. Lehet elege van ezekből a látszólag tökéletes, csak közben nyafka és könnyűvérű lányokból....

Azért mert Te nem vagy klasszikusan szép, attól még szép lehetsz csak nem a közízlésnek megfelelően. Amúgy mindenki szép valakinek, csak vannak akiket sokan látnak szépnek vannak akiket kevesebben.

Ne legyenek kétségeid mert ez a folytonos aggódás tönkreteheti a kapcsolatotokat.

És saját példa: huszonéves vagyok, szép. De nem úgy szép, hogy vékony nagy mell... mert pont hogy nincs nagy mellem, és a ruhaméretem M-L. Vékony nem vagyok, viszont magas. A hajam természetes fekete és szerencsére gyönyörű arcom van. De nem vagyok vékony... mégis... olyan fiúkat tudok "felszedni" akik nagyon nagyon topon vannak. 10ből 6 ember tuti szépnek tart, a másik fele viszont azt mondhatja hogy dagadt. Akinek a nagyon vékony tetszik, annál sosem lesz esélyem, ahogy az alacsony srácoknál se nagyon mert 173 cm vagyok plusz magassarok... Kinek ki a szép. Tényleg ne legynek kétségeid..

Esetleg egy együtt töltött este kérdezd meg a pasidat, hogy mit szeret rajtad a legjobban kívül- belül...

2011. dec. 22. 09:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Amúgy lehet , hogy már télleg elege van ezekből a könyűvérű nőkből. Mert rám kicsivel több , mint 4 hónapot várt, hogy ágyba vihessen. És most nem azért , mert sokat hiszek magamról, de a belső értékeke lehet jobban vonzzák. Mert én már fözni is tudok , meg hasonlók ,amit még sok oszt.társam nem.
2011. dec. 22. 13:39
 8/9 anonim ***** válasza:
linkelnél egy képet magadról?szerintem nemis vagy csúnya csak azt hiszed...
2011. dec. 23. 18:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Képet nem igazán linkelnék, de amúgy már mondtam , hogy mások szerint se vagyok szép. Úgyhogy ezt el lehet hinni.
2011. dec. 23. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!