Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért én kellek neki?
De engem senki nem lát szépnek , ő miért lenne kivétel ?
Amúgy félreértés ne essék én nagyon is örülök ,hogy így van , csak kíváncsi is vagyok.
Lehet hogy a szuperhelyes pasidnak elege van a sok műanyag ribiből, akiket 10 perc után haza (vagy wcre vagy bokorba) tud cipelni és lecidáztatni. Lehet elege van ezekből a látszólag tökéletes, csak közben nyafka és könnyűvérű lányokból....
Azért mert Te nem vagy klasszikusan szép, attól még szép lehetsz csak nem a közízlésnek megfelelően. Amúgy mindenki szép valakinek, csak vannak akiket sokan látnak szépnek vannak akiket kevesebben.
Ne legyenek kétségeid mert ez a folytonos aggódás tönkreteheti a kapcsolatotokat.
És saját példa: huszonéves vagyok, szép. De nem úgy szép, hogy vékony nagy mell... mert pont hogy nincs nagy mellem, és a ruhaméretem M-L. Vékony nem vagyok, viszont magas. A hajam természetes fekete és szerencsére gyönyörű arcom van. De nem vagyok vékony... mégis... olyan fiúkat tudok "felszedni" akik nagyon nagyon topon vannak. 10ből 6 ember tuti szépnek tart, a másik fele viszont azt mondhatja hogy dagadt. Akinek a nagyon vékony tetszik, annál sosem lesz esélyem, ahogy az alacsony srácoknál se nagyon mert 173 cm vagyok plusz magassarok... Kinek ki a szép. Tényleg ne legynek kétségeid..
Esetleg egy együtt töltött este kérdezd meg a pasidat, hogy mit szeret rajtad a legjobban kívül- belül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!