Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan ember, aki egyszerűen képtelen a távkapcsolatra?
Figyelt kérdés
2 hónapja van 'párkapcsolatom', ha ezt egyáltalán lehet annak nevezni.Hetente találkozunk kb egy cirka délelőttre, mert ő más városban tanul egyetemen és mégcsak nem is egy településen élünk.Hétköznaponként 200 km választ el minket egymástól, és úgy érzem nekem ez nem elég, egyszerűen 'nem elégit ki' az, hogy beszélünk esténként egy órát, legtöbbször a tanulásról és ennyi.Nem látom rajta, hogy neki ez ugyanolyan kevés lenne, neki ez jó igy.
A kérdés csak az, hogy viseljem el a keveset, azt hogy rossz érzés bennem, hogy ennyiszer lehetek csak vele vagy hagyjam abba, mielőtt beleszeretek (mert ez még nem történt meg)?18/L
2011. dec. 21. 22:14
2/7 anonim válasza:
Ha eddig nem szerettél bele, ezután sem nagyon fogsz, mert hetente fél délelőtt ehhez nem elég (vagy ahhoz nagyon művészi kell, hogy legyen). Ha nem tetszik Neked ez a távkapcsolatosdi, akkor keress mást. Meg kell vallani, hogy nem egy jó megoldás, főleg a mai világban. Ha meg eleve csak ennek is indult, kevés az esélye, hogy fejlődjön a dolog.
3/7 anonim válasza:
Minden ember képtelen a távkapcsolatra, csak van aki rákényszerül. :-)
5/7 anonim válasza:
Hát, ha ez az elején távnak indult, szóval tulajdonképpen esélyetek sem volt összemelegedni, egymásba szeretni, akkor lehet nem érdemes erőltetni a dolgot. Ha egy több éves kapcsolatról lenne szó, akkor még megérné, de így nem hiszem. Amúgy, én magamról pl. úgy érzem, hogyha mondjuk a barátommal távkapcsolatban lennénk, azt nem bírnánk ki. Ha csak pár napig nem találkozunk, szenvedés van mindkettőnk részéről, nem bírjuk ki, ha nem érhetünk egymáshoz, nem tudjuk, hogy a másik mellettünk van (vagy mellettünk lehet egy 1órán belül, ha szeretnénk).
6/7 anonim válasza:
Én távkapcsolatban vagyok már 3,5 éve. Ha minden jól megy kb.fél év múlva tudunk összeköltözni. Minket nagyon ösztönöz a dolog, hogy minden héten csak hétvégére tudunk találkozni, és mindig lelkesen várjuk a következő talit. Mondjuk a mi kapcsolatunk alapból távkapcsolatnak indult, mivel akkor kezdtem a fősulit amikor összejöttünk. Mi így is nagyon szeretjük egymást. Szerintem embere válogatja, hogy kinek mi a jó. Szóval van olyan távkapcsolat ami működőképes. Ha akarod, hogy ő legyen a párod akkor vállald fel, hogy jelenleg ennyivel kell beérnetek és később majd változik a dolog. Ha meg nem akarod, akkor ne húzd a dolgot. Gondold át, hogy neked mi lenne a jó.
7/7 anonim válasza:
Az emberek 90 %-a nem képes tartós távkapcsolatban élni. Nem is egészséges. Tesómék 3 évig voltak együtt, barátnője kirepült Dániába tanulni, úgy hogy félévente jöttek haza. Fél évig kitartottak hazajött a csaj és elváltak útjaik ennyi... Pedig ha a lány nem repült volna ki, máig együtt lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!