Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig taktikáztok egy kapcsolatban?
Vannak pillanatok, amikor jól jönnek a női taktikák/praktikák, de egy kapcsolat nem épülhet csupán erre. Egy kapcsolat elején nyilván szinte mindenki használja ezeket, mert valljuk be, szeretnénk célt érni, tetszik, ha a férfi "kapál" értünk:)
Sokan mondják "színház az egész világ", ami részint így van, de ilyen alapokra stabil kapcsolat nem építhető.
Nincs idő függvénye, minél jobban megismered, rájössz, hogy sok közös van bennetek és szép lassan megnyíltok egymás felé. (normális körülmények között persze). Automatikusan abba marad a szerepjátszás. Ha nem akkor ott gond van. Szerintem.
Ezt nem értem,sosem taktikáztam és a párom sem.
Ha nem futó kalandot keresel,akkor szerintem nem is szabad.Mert nehezen tudom elképzelni a szitut,amikor mondjuk egy fél év után közlöd,hogy ja ez sem ,meg az sem én vagyok,csak úgy mondtam.Vagy hogy kell ezt elképzelni???
A taktikázás, a játszmázás tipikusan az önbizalomhiányos, bizonytalan emberek szokása kedves második válaszoló. Nem szeretik, becsülik önmagukat, kisebbségi komplexusuk van a párjukkal szemben (még akkor is ha kifelé erősnek tűnnek, annak mutatják magukat mert félnek hogy esetleg nem felelnek meg másoknak - a másoknak való megfelelni vágyás is az önbizalomhiány jele!), az önbizalomhiány miatt sokszor féltékenykednek (nem érzik magukat elég jónak, képesnek arra hogy megtartsák a párjukat, azt hiszik hogy a partner bármikor találhat jobbat és folyton attól rettegnek hogy mi van ha talál is), szüntelenül felül akarnak kerekedni a másikon hogy végre sikerélményhez jussanak egyszer az életben. Aztán csodálkoznak hogy a kapcsolatuk semmi másból nem áll csak egymás szekálásából.
Így tessék taktikázni kedves kérdező és válaszadók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!