Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy zsarnok férjjel, aki nem gondol zsarolása következményeire? A feleség csak szenved.
"Én még szerettem volna várni vagy 2-3 évet, mert 22 vagyok, szerettem volna még élni."
Ez mégis mit jelent? Ezt azok szokták mondani, akik össze-vissza akarnak dugni. De egy házasságban gondolom ezt már nem lehet megtenni.
Minek voltál olyan hülye, hogy férjhez mész 20 évesen? Vagy ha már ez megtörtént, miért vállaltál be egy gyereket? Gondolom beszartál, hogy tényleg elválik tőled, mert ő tart el téged és akkor vége az aranyéletnek.
Őszintén gratulálok. Csak a gyereket sajnálom, hogy ilyen degenerált szülei lesznek.
"Igen kedves utolsó, de nem egyszer hozta fel a témát, hanem heteken át fújta, hogy elválik ha nem megyek bele. Én nem akartam válni, ezért muszáj volt"
Ez nem is fontos, ami a lenyeg, hogy most csak azt teheted amit irtam, a kedves utolso voltam a te szavaidal elve.
(Én írtam ma a hosszú választ.)
Semmit sem muszáj az életben, hidd el. Viszont tudomásul kell venned, hogy a saját döntéseidnek te szenveded el a kárát, ahogy élvezed is a hasznát. Még akkor is, ha más hajszol bele valamibe.
Ha pedig szereted a férjedet, annak ellenére, hogy ő nyilvánvalóan csak magát szereti ebben a kapcsolatban, rá kell ébreszteni, hogy te nem egy guminő vagy, sem az ő kiterjesztése, hanem egy másik lény, akinek eetleg saját elképzelése van arról, hogy mit szeretne az élettől és azért milyen áldozatot hoz meg. Ha azt hiszi, hogy irányíthat, zsarolhat, az azért is van, nert a viselkedésedből neki ez jött le. Lehet, hogy eleve egy irányítható, szolgalelkű nőt keresett, s mivel te beleillettél ebbe a kategóriába, ezért vett el feleségül. Ha nem érzed magad jól a neked osztott szerepben, ne játszd! Légy őszinte vele! Ha nem játszol nyílt kártyákkal, nem fogja érteni a szándékaidat. Majdnem biztos, hogy megkedveled a pocaklakót is, ha a férjeddel rendezed a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!