Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek létezik az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik az, hogy valakivel emberileg is és szexuálisan is nagyjából jól passzolj?

Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 18:36
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
De hisz írtam már, hogy nagyjából legyen hozzám illő, de te arról beszélsz, hogy tökéletesen. Másolatról. Én nem a másolatomat keresem, de ezt senki sem mondta. Nagyjából. A kérdésben is benne van. Emiatt gondolnám, hogy azért nem annyira nehéz a kérdést megválaszolni.
2011. dec. 20. 22:24
 32/39 anonim ***** válasza:

:D

Ezesetben már megválaszoltam a kérdést (#27), ahogy mások is. De még mindig nem értem mi a lényege a kérdésednek. Ez nem a te hibád, úgy látszik bizonyos kérdésekben gyenge a felfogásom, pulsz a fáradtság is tompít még rajtam, ezért az a nagy értetlenkedésem, bocs.

Mindenesetre jó veled beszélgetni, "vitatkozni". :)

2011. dec. 20. 22:33
 33/39 A kérdező kommentje:

Tényleg jó? :D

Vagy ez csak irónia? :D

Mindenesetre ha komolyan gondolod, az jólesik.

Bevallom, én is elég fáradt vagyok...

2011. dec. 20. 22:50
 34/39 anonim ***** válasza:

Na látod ezért nem szeretem a netes kapcsolattartást. A betűkből nem lehet eldönteni, hogy valaki komolyan gondolta-e vagy csak az irónia eszközével élt.

Egyébként igen, komolyan gondoltam. Nem éretlen tinip*csa mód írsz, összefüggően, értelmesen teszed, nem csak odahányod a szavakat. Ez dícséretes, jó pont. Tartsd meg ezt a jó szokásod.

2011. dec. 20. 23:00
 35/39 A kérdező kommentje:
Oh, hát ezt köszönöm :) Igyekszik az ember ugye :D
2011. dec. 20. 23:03
 36/39 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen...

Na és a kérdésedre kaptál kielégítő választ, vagy várod még az értelmes válaszolót?

2011. dec. 20. 23:11
 37/39 A kérdező kommentje:

Részben még várom.

De legfőképp inkább alszok XD

2011. dec. 20. 23:55
 38/39 anonim ***** válasza:

Ahham...

Akkor szebbnél szebb álmokat kívánok neked.

Aludj fekve, álmodj székeket és hasonlók... :D

2011. dec. 21. 00:00
 39/39 anonim válasza:

Én találtam ilyen embert :D A gondolkodásunk nagyban egyezik , és ő nekem nem csak szerelmem , hanem barátom is , akivel bármit megoszthatok , a szex terén pedig abszolúte sok dologban passzolunk , talán jobban mint emberileg , hasonló igények és hasonló libidó .

Ez nem lehetetlen dolog , hogy az ember ráakadjon egy olyan társra aki passzoljon hozzá . Mindenkinek van ilyen ember az életében , szerintem legalábbis .

2011. dec. 21. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!