Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik az, hogy valakivel emberileg is és szexuálisan is nagyjából jól passzolj?
:D
Ezesetben már megválaszoltam a kérdést (#27), ahogy mások is. De még mindig nem értem mi a lényege a kérdésednek. Ez nem a te hibád, úgy látszik bizonyos kérdésekben gyenge a felfogásom, pulsz a fáradtság is tompít még rajtam, ezért az a nagy értetlenkedésem, bocs.
Mindenesetre jó veled beszélgetni, "vitatkozni". :)
Tényleg jó? :D
Vagy ez csak irónia? :D
Mindenesetre ha komolyan gondolod, az jólesik.
Bevallom, én is elég fáradt vagyok...
Na látod ezért nem szeretem a netes kapcsolattartást. A betűkből nem lehet eldönteni, hogy valaki komolyan gondolta-e vagy csak az irónia eszközével élt.
Egyébként igen, komolyan gondoltam. Nem éretlen tinip*csa mód írsz, összefüggően, értelmesen teszed, nem csak odahányod a szavakat. Ez dícséretes, jó pont. Tartsd meg ezt a jó szokásod.
Nagyon szívesen...
Na és a kérdésedre kaptál kielégítő választ, vagy várod még az értelmes válaszolót?
Részben még várom.
De legfőképp inkább alszok XD
Ahham...
Akkor szebbnél szebb álmokat kívánok neked.
Aludj fekve, álmodj székeket és hasonlók... :D
Én találtam ilyen embert :D A gondolkodásunk nagyban egyezik , és ő nekem nem csak szerelmem , hanem barátom is , akivel bármit megoszthatok , a szex terén pedig abszolúte sok dologban passzolunk , talán jobban mint emberileg , hasonló igények és hasonló libidó .
Ez nem lehetetlen dolog , hogy az ember ráakadjon egy olyan társra aki passzoljon hozzá . Mindenkinek van ilyen ember az életében , szerintem legalábbis .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!