Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik az, hogy valakivel emberileg is és szexuálisan is nagyjából jól passzolj?
Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 18:36
11/39 anonim válasza:
Akkor béna vagy :D Most erre mit mondjak? Nekem sikerült, és gondolom sok más embernek is, látva a sok hosszú ideje együtt levő párt. Ergo létezik ilyen. Az, hogy te megtalálod-e vagy sem, egyéni szocprobléma, és mi nem tudunk vele mit kezdeni, ez főleg tőled függ.
12/39 A kérdező kommentje:
Miért lennék attól béna, hogy beleszerettem vkibe, aki történetesen nem illett hozzám? Ez mással is megesik.
2011. dec. 20. 19:44
13/39 anonim válasza:
Nem kell ennyire komolyan venni, a többi rész az érdekes.
14/39 A kérdező kommentje:
többi?
2011. dec. 20. 19:47
15/39 anonim válasza:
Az ominózus hozzászólásom többi része...
16/39 anonim válasza:
Emberileg vagy szexuálisan nem illett hozzád?
17/39 A kérdező kommentje:
Egyik se, de emberileg sokkal kevésbé.
2011. dec. 20. 20:40
18/39 anonim válasza:
Ezt eltoltad. De ez még nem jelenti azt, hogy soha mással sem fogsz _nagyjából_ összeilleni.
19/39 A kérdező kommentje:
De könyörgöm mit toltam el?? Úgy beszélsz rólam, mintha hülye lennék. Találkoztam valakivel, aki nem illett hozzám. Ez azt jelenti, hogy bármit is eltoltam volna???
2011. dec. 20. 21:01
20/39 anonim válasza:
Nem toltál el semmit, csak görcsösen meg akarsz érteni egy olyan dolgot, amit nem igazán lehet megmagyarázni és mindenkinek mást jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!