Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek létezik az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik az, hogy valakivel emberileg is és szexuálisan is nagyjából jól passzolj?

Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 18:36
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Én nem akarok görcsösen megérteni egy olyan dolgot, ami mindenkinek mást jelent, én csak feltettem egy kérdést, és hozzátettem, hogy a dolog azért problémás, mert az, hogy beleszeretsz valakibe, az csak egy érzelem és nem fogja feltétlenül azt jelenteni, hogy össze is passzoltok. Ennyi, igazából a válaszok azok, amit kissé akadékoskodónak érzek.
2011. dec. 20. 21:15
 22/39 anonim ***** válasza:
Mivel a szerelem vak, ezért képes felülírni a racionális gondolkodást. Racionális gondolkodással képtelenség megérteni a szépség fogalmát, képtelenség megragadni az érzések valódi természetét és kimarad valami nagyon fontos az életből.
2011. dec. 20. 21:25
 23/39 A kérdező kommentje:
Ajjh. Te most elmondtad költői nyelven, amit én az előbb írtam. Ezt én is nagyon jól tudom.
2011. dec. 20. 21:32
 24/39 anonim ***** válasza:
Akkor meg mire akarsz választ kapni, ha saját magadnak már megválaszoltad a kérdést? Nem értem hova akarsz pontosan kilyukadni.
2011. dec. 20. 21:44
 25/39 anonim ***** válasza:
#19: nem mondtam, hogy hülye vagy, nyugi már. Akkor nem eltoltad, hanem benézted, félreismerted, így jobb? Mindenkivel előfordulhat.
2011. dec. 20. 21:52
 26/39 A kérdező kommentje:

A kérdést nem válaszoltam meg...

tehát:

A szerelem vak. Hiába szeretsz bele valakibe, nem biztos, hogy az illető illik hozzád emberileg és szexuálisan. Hiába szereted, ha egy idő után a különbözőség zavart okoz.

A kérdés meg az volt, hogy elképzelhető-e mégis, hogy mindkét dologban passzoljatok?

Ennyi.

Jött pár válasz, de a legtöbben csak ragoztátok a kérdésem tovább.

2011. dec. 20. 21:55
 27/39 anonim ***** válasza:

igen, biztosan létezik ilyen. de... (a kipontozott részre úgylátom nem vagy kíváncsi)

Azt gondoltam valami magyarázat is kell majd hozzá, (bár igaz azt nem kérted) nem csak nyúlfarknyi választ igényelsz.

2011. dec. 20. 22:01
 28/39 A kérdező kommentje:
A kipontozott részre is kíváncsi lennék, én csak annyit mondtam, hogy hosszú távon a szerelem nem segít, h a különbségeket legyőzd, asszem ez az ami nem tetszik neked.
2011. dec. 20. 22:03
 29/39 anonim ***** válasza:
De miért ne lenne elképzelhető? Vagyunk egy páran a földön. Csak van köztünk két olyan, aki összeillik.
2011. dec. 20. 22:03
 30/39 anonim ***** válasza:

Nem írtam sehol, hogy nem tetszik, de javíts ki ha tévedek (fáradt vagyok már). Ezek szerint biztosan nem én vagyok aki hozzád passzolna, mert nem értem még mindig, hogy mire is vársz választ. Minden válaszoló lerendezhette volna egy igennel vagy nemmel a kérdést, de senki nem gondolta úgy, hogy ez ilyen egyszerű lenne.

Egyetlen ilyet tudnék mondani neked, amire szerintem kíváncsi vagy:

Ha sikerülne az agyadat pontosan lemásolni úgy, hogy teljesen ugyanolyan legyen a tudatotok és belerakják egy ellenkező nemű testbe (korban hozzádillőbe mondjuk? nem tudom kikhez vonzódsz), na abban az esetben lenne az aki hozzád passzol az általad leírt kritériumok alapján, de én nem biztos, hogy ellennék így "magammal".

2011. dec. 20. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!