Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az a mondás, hogy egy lánynak nem szabad az első fiújánál leragadni, és ki kell próbálni másokat is?
Ahh ezek a mondások... Szerintem nem igaz, főleg azért sem mert lassan 3 éve vagyok együtt az én első nagyon szerelmemmel és még mindig szeretjük egymást. 18 voltam, amikor elkezdtünk járni. És én is szembesültem a következő kérdéssel. De mi a fenének kell egy seregnyi srác?
Az a helyzet, hogy mások nagyon könnyen bele tudnak szólni a barátaik életébe. Lehet ebben az egész kérdésben van egy kis rossz májúság is. Főleg azért, mert irigykednek arra, hogy igen is sikerült komoly kapcsolatot kialakítani valakivel és nekik mondjuk volt sok, de egyik sem komoly vagy csak mondani akartak valami elméset a tapasztalatgyűjtésről.
Amíg szereti az ember a párját addig nincsen gond. Meg miért kellene változtatni, hogy ha olyan jó együtt? Persze néha előfordul, hogy én is elgondolkodok azon, milyen lenne ha, de aztán eszembe jut a barátom és csak nevetek az egészen. Nekem ő az igazi és kész. Mondjon mindenki azt amit akar. Nyilván nem tudhatom 100%ig biztosan, hogy ő lesz-e az akivel leélem az életem, de mindenesetre szeretném ha így lenne.
Teljesen egyetértek veled én sem tudok más pasira nézni és egyszerűen el nem tudom magam képzelni mással sem. Szerintem nem kell azon agyalnod, hogy meddig lesztek együtt, csak élvezd azt amid van és örülj neki. Sajnos nem mindenkinek adatik meg, hogy megtalálja a szerelmet.
sztem se éri meg próbálgatni, mert ha találsz 1 nagyon jót nem éri meg lecserélni 1 olyannal akinek azt hiszed, hogy jobb lesz pedig nem és utána visszasírhatod a régi jót
rem nem lett nagyon bonyolult :D
Nos, írjon olyan is aki már 20 éve él az első fiújával! Örülök, hogy 20 évesen vannak olyan lányok fiúk, akik pár éve, hónapja az elsővel vannak együtt, de hát ez nem idő! A kérdező hosszú távra kérdezett rá.
nem azt modnom, hogy nem lehet egy életre szóló szerelem és kitartás, de nagyon kicsi az esélye.
De kár ilyenen agyalni. Most jól érzed magad, még nem kell gyereket szülnöd, úgyhogy jó ez így. Aztán majd eldől. De csak azért szakítani, mert mi van ha később... hülyeség.
Ez a mondás nemcsak a lányokra igaz, sőt, a fiúkra talán még inkább. És nem azért mert bárki skalpokat akar gyűjtögetni, hanem azért mert az első komoly összezörrenésnél nem biztos hogy helyesen tuja bármelyik fél is kezelni a problémát tapasztalat nélkül. És mindig ott lesz, hogy mással nem lenne-e könnyebb, és más biztosan megértene engem és jobban szeretne. Lehet hogy igen, lehet hogy nem.
30/N
1. eldobni azért hogy kipróbálj másokat - hülyeség!
2. 30 fölött két-három gyerekkel a nyakadon, bánni fogod, mint a kutya amelyik hetet kölkedzett, hogy amíg lehetett volna addig nem próbáltad, most meg...
3. mire 40 leszel kipróbálod csak azért is - aztán válás a vége, vagy azért mert rájössz, hogy fél életed úgy élted le, hogy nem is tudtad lehetnek dolgok másképp, jobban is, vagy azért mert ő jön rá, hogy megcsaltad.
A párkapcsolatot ugyanúgy tanulni kell, mint minden mást de nincs rá tankönyv és csak a saját tapasztalataidból tanulhatsz. Ehhez viszont tapasztalatok kellenek. Mire tényleg tudsz jó párkapcsolatban hosszútávon (nem 2-3 év!) élni addigra meg kell élni pár hibát és bukást is sajna.
De ez ne keserítsen el! :) Nézz magadba és légy igényes: ha Ő a tökéletes akkor megütötted a főnyereményt és el ne engedd! Ha kétségeid vannak: hadd menjen - lesz másik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!