Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezd elfogyni a türelmem! Mit tegyek? Ráadásul még ez a mondata is dühít!
Figyelt kérdés
4hónapja vagyunk együtt, szórakozni ez alatt az idő alatt csak állatkertben voltunk.Máshol nem, és ez engem nagyon zavar.2hónapja is veszekedtünk már emiatt hogy nem járunk sehova.Nem hív randira stb Tegnap este meg az ágyban csókolózgattunk, puszilgatott, erre benyögte hogy "szeretek veled szexelni" mint ne mondjak, ez nekem rosszul esett, mintha ez lenne a fődolog a kapcsolatunkban. Mit tehetnék?? Legszívesebben bejelenteném hogy megyek barátnőmmel vagy ismerősömmel moziba. 19éves vagyok ő 21éves szerintem még kellene lenni ilyen kis randiknak hogy mozi vagy vidámpark vagy bármi.Ráadásul már régen voltunk együtt, és aztán vége lett, volt neki 3hónapig egy csaja na őt mindenfelé vitte :( szószerint, és azt mondta hogy engem jobban szeret mint azt a lányt szerette.2011. dec. 20. 10:48
1/17 anonim válasza:
Egyértelmű, szerintem nem téged szeret, csak a tested, ergo a szexért van veled, nem azért, mert szeret.
29/F
2/17 anonim válasza:
szerintem is csak a szexért van veled. ezt közölte is egy freudi elszólással...
3/17 anonim válasza:
Én biztos nem az állatkertbe szerveznék randit olyan lánnyal, akit szeretek, hanem próbálnám kicsit elbűvölni, tudod... nyilván sokat rászóltál emiatt, aztán "neszebammeg" jelleggel ezt kaptad. Csak kihasznál, kúrópartner vagy, nem a barátnője.
4/17 szamóca.. válasza:
te miért nem hívod valahova? ez ugyanannyira a te hibád is mitn az övé. egyébként attól hogy kapcsolatod van nyugodtan elmehetsz a barátaiddal, semmi akadálya.
5/17 anonim válasza:
az ilyenek mi a fenéért járnak? 20
6/17 anonim válasza:
jobban szereti veled a szexet, mint azzal a lánnyal
7/17 anonim válasza:
sztem se szeret... csak a szexért van veled. 21/L
8/17 anonim válasza:
Egyértelmű. Egy jó kis szexpartner vagy neki, semmi több.
9/17 anonim válasza:
Szamóca... miért hívná? Már hogy lenne az ő hibája? Hiszen pont azt írta le, hogy ezen vitáznak, tehát egyértelmű, hogy a fiú nem is akar menni vele sehova. Azért ne kelljen már a lánytól elvárni h ő könyörögjön állandóan h menjenek valahova...
10/17 bembinó válasza:
Ez tipikus esete annak , hogyan szedjünk fel egy csajt sexre :D Egyértelmü ,hogy állatkertbe vitt :D Eyyébként komolyra forditva alap ,hogy egy férfi kényeszteti a nőt és nem csak a farkával , hanem étterembe viszi , szép virágot vesz , és nem csak az első nap .. (25 F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!