Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Ez már kész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Ez már kész őrület, nem vagyok normális?

Figyelt kérdés

16 L vagyok. Szerintem ebben a korban már azért a lányok többsége érett. Én viszont észrevettem magamon, hogy, mintha sokkal éretlenebb lennék szexualitás terén. Tapasztalatlan vagyok, amit nem sajnálok, sőt, büszke vagyok rá, de: Ha bárogy szóba kerül a szex köztem meg a barátom között a sírás folytogat. Vagy ha bármi ami szexxel kapcsolatos. Egy és fél hónapja járunk, de nekem ez gyors. Mindegy mit mond,ha a szexhez köze van sírnom kell.

A másik bajj, hogy mindenen megsértődök. De ez nem az a "eltettetem meg műhiszti", hanem hazajövök, és sírnom kell. Itt ülök a gép előtt, és próbálom magamraerőltetni a jókedvet, de nem megy. Minden apróságot magamra veszek.

Eddig orvoshoz jártam, mert volt olyan időszakom, hogy nem mertem kimenni az utcára. Még mindig nem merek egyedül melltartót venni, valamit bármi mást, boltba se merek egyedül menni. CSaládban történt egy pár dolog, ami kihatott rám lelkileg, egy időben(egy hónapja se) vagdostam magamat. Érzem, hog valami nem normális bennem, de nem akarom, hogy ezt a kapcsolatom bánja. Mi tévő legyek??? Menteni szeretném, nem akarom ilyen hisztis lenni, de ha sírnom kell mindenen mit tegyek? Kérlek segítsetek, mert nagyon fontos, mostis a sírás folytogat, és nem tudom, miért..:(

2011. dec. 19. 21:51
1 2
 11/15 anonim válasza:

Nos én 2 dolgot javasolok, hogy próbálj ki. Bár ezek lehet, hogy furcsán fognak hangzani...

1. javaslat: amikor azon veszed észre magad, hogy sírnod kell engedd el magad kezdj el sírni, de tudatosan tegyed, önmagadra figyelve, hogy ne tudjon teljesen elragadni a sírás. Aztán (itt jön a furcsa rész) kezdd el ismételgetni, hogy ja-húúú és közben érezzed ahogy az alhasadban az izmok "megrezegnek", pár pillanat múlva meg fogsz lepödni, mert nem sírni fogsz, hanem nevetni. Ezt garantálom.

2. javaslat: ha jön a sírás fújd ki a tüdödböl az összes levegöt a szádon keresztül, és utána akaratod nélkül engedd hogy a tested természetesen lélegezzen be de szintén az ajkaidon keresztül. Közben figyeld a légzésedet. Csináld ezt egy pár percig és meg fogsz nyugodni.

Mindkettö egy egyszerü meditációs technika, ami lehet, hogy segít. Ha nem akkor én is csak azt tudom mondani hogy keress fel egy szakembert. De remélem, hogy erre nem lesz szükséged. Sok sikert.

23/F

2011. dec. 19. 22:41
 12/15 anonim válasza:
Szia:) Először is le kellene tisztáznod magadban azt, hogy mit is szeretnél kezdeni ezzel a kapcsolattal, hogy meddig szeretnéd húzni a szexuális dolgokat. Mert ha te nem is akarod, de a párod biztos vagyok benne, hogy igen, hisz ebben az életkorban minden tini srác dúl az elfojtott szexuális vágyaktól:D. Nálunk pl. úgy alakult a dolog, hogy mikor összejöttem a barátnőmmel (akkor volt 16), én egy évvel fiatalabb és neki is voltak hasonló problémái. A megoldás kulcsa végül az lett, hogy a szemem alá vetette, hogy ő 18 éves koráig semmit és tiltott gyümölcs. Mikor mondta, próbáltam hirtelen feldolgozni és átgondolni a helyzetet, hisz bíztam benne, hogy ez csak 1 próba, de ő teljesen komolyan gondolta. Majd miután látta, hogy nincsen kifogásom ellene, hogy várni kell, 1-2 héten belül láttam a jeleit, hogy sokkal nyitottabb lett és teljesen megnyugodott és kb. 1-1,5 hónapra rá le is feküdtünk és nagyon élvezte:) Szóval ezt bírnám neked tanácsolni, hátha azzal van a baj, hogy félsz a kihasználástól vagy stb. tini lányok körébe teljesen normális. Teszteld le a barátodat ha szeret úgyis kitart melletted, neked meg nyugodt lelki állapotod lesz, utána meg menni fog minden mint a karikacsapás.:) Remélem tudtam segíteni, sok sikert kívánok és írj nyugodtan ha van még kérdésed és tudnék segíteni!:) 16/F
2011. dec. 19. 22:46
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöma válaszokat, szerintem ezt a meditációsat majd kipróbálom:)

A barátom is fiatalabb, mint én. Igazából mondja,hogy nem a szexre kellek neki, és én tudom,d e mégis olyan rövid ideje járunk, és ha felhozza egyből sírnom kell. Áthívott magához, és nem merek átmenni, pedig megbízom benne, nem tudom, hogy ez miért van, tudom, hogy nem használna ki.:)

2011. dec. 19. 23:09
 14/15 anonim ***** válasza:
szerintem a depresszió kezdeti jelei.
2011. dec. 31. 22:56
 15/15 anonim ***** válasza:
mi történt azóta?
2011. dec. 31. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!