Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a volt párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a volt párom még mindég megbocsájt?

Figyelt kérdés
7 évig jártam a pasimmal, és 7 év alatt nagyon jó barátom, társam szerelmem volt, ugyanúgy énis neki. Sajna belegázolt az életunkbe egy másik pasi, akibe nagyon bele estem, és most 9 hónapja hogy eggyutt vagyok vele. A volt pasimmal szakítottam, de a mostanival osszevesztem, és bocsánatot kértem a volt pasimtól.Megbocsájtott, de már semmi nem volt a régi. én nemtudtam szeretni ot, az új kellet nekem, és ezért hazudtam, hogy dolgozni megyek az eggyik barátnommel, és kozben aval a pasival mentem dolgozni. A volt pasimat nemérdekli, hogy megcsaltam vagy akár mostis mással vaok, o nagyon szeret engemet, és akar engemet....az új is, csak vele nagyobb biztonságban érzem magam, kutyabolond mint én, és nagyon tud szeretni. én szeretem ot, csak sokat veszekedjunk, elég sok apróság miatt, idosebb nálam, és sokszor neki kell igazat adnom, akkoris, ha nemúgy van, és annyi hogy o kiélte az életét rendesen, de a volt párommal 15éves kortól vagyok eggyutt, és o fiatalabb fél évvel tolem. Szerintetek?
2011. dec. 19. 19:17
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
na de enis fiatal voltam....es egymastol tanultunk csak mert o nemjart haverokhoz, semmi, es nemtanult, nemfejlodott....en tudtam hogy milyen, csak jol ereztem magam vele, jo haverok voltunk
2011. dec. 21. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!