Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a volt párom még mindég megbocsájt?
Szerintem dögöljön meg az olyan mint te!...
"Sajna belegázolt az életunkbe egy másik pasi" inkább te hagytad magad és tetted tönkre, amit felépítettetek...
"bocsánatot kértem a volt pasimtól" szánalmas vagy.
"ezért hazudtam, hogy dolgozni megyek az eggyik barátnommel, és kozben aval a pasival mentem dolgozni" szánalmas vagy.
"o nagyon szeret engemet, és akar engemet" szerencsétlen srác, ilyen riban.cra pazarolt el 7 évet az életéből
"én szeretem ot, csak sokat veszekedjunk" szeret, akkor meg hagyd a régi srácot, ne kínozd szegényt.
Rihanna - Unfaithful című dala miatt tudom kicsit felfogni az érveidet. dde még így se. riban.c.
az jo, mert mindenki sajat magabol indul ki...Ugy kicsi lelkem RIBAN.C TEEEE vagy, a masik
Ilyen csunya pofáuak, mint te, végkép ide nemvalók.
Es mellékesen, nemvagyok semmi, mert a barátom tudta, hogy tetszik nekem az új fiú, és szakítottunk is miatta, de nem roszbol......esetleg a ribancra magadat érthetted, mert a ribanc az aki oltozik másnak, megcsalja a párját, és pénzért csinálja, nemtom te melyiket kozuluk, de én eggyiket sem tettem me....HEHE
Ugyhogy sultél kisanyám.
és nem utolso sorba, bocsánatot kértem, ha már szánalomból is....akkoris volt annyi bor a pofámon, hogy elé áljak, és megmondjam-bevaljam...hogy tévedtem.O megbocsájtott az igaz, de nem volt koztunk semmi, mert o sem és én sem akartam még....és nembírtam az új srác nélkul, és ezért visszamentem hozzá. Azóta is a volt pasimmal beszélek stb, és tudom hogy még mindég szeret, valahol énis ot, csak fontosabbnak nézem az újjat, mint a volt pasimat.
Ugyhogy mégegyszer a ribanc.okrol......MINDENKI SAJAT MAGABOL INDUL KI. ezt ne feledd akkor sem, ha valaki másat ribancozol le ok? és méghozzá alaptalanul, mert semmi ribancos nincs benne. Tudod mi? a szánalmas is csak te lehetsz, mivel hogy ilyen szánalmas választ adtam, minthogy megmondtad volna, hogy eggyikse, hulye vaok vagy mittom én....inkább magadat írtad a válaszodba....hmmmm
Szánalmas Vagy.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Élve a szavaiddal, mindenki magából indul ki. Olvasd csak el mit írtál cicca.
Én tudom magamról amit tudok. Amit viszont te csinálsz az szánalmas, akárhogy is nézzük, sajnálom. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!