Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a volt párom még mindég megbocsájt?
csakhogy gondolkozzál már, nem tudsz olvasni???????????Hol van benne az hogy játszottam a pasikkal??????? Mi ebben a játék???????Az hogy beleszerettem az új fiúba? vagy az hogy itt hagytam az exem? vagy hazudtam, hogy meek dolgozni, és nemmondtam hogy kivel? Mert baratok maradtunk, vagy mert bocsanatot kértem, es megbocsajtott??????
Mi ebben a kihasználás vagy játszás mondjad már!!!!!!!
"csak te ne sírj, hogy tudom amit tudok"
mit tudsz? :D
Ismételni és idézni két külön világ. ;)
Piszkos múlt. Hadd gondolkozzak: egyszer azt mondtam egy srácnak, hogy ki nem állhatom a stílusát, a jellemét, amikor szerelmet vallott. Asszem ennyi.
csak a negativ kritikat is lehet két féle képpen jellemezni....A ribanc.ozás az nem épp egy ide illo dolg volt sztem, de elfogadom, mért ne fogadnám...igazatok van, játszottam, stb, na de nem használtam ki eggyiket sem, mert a volt pasimmal barátok maradtunk csak....és nem akartam, hogy tudja visszamentem az új fiúval dolgozni...ennyi.én az exemmel nem jártam semmi....csak haverok maradtunk.
17 évesnek meg annyit hogy igen én már lassan 22 leszek, de viszont nekem életemben 1 darab pasim volt, ez a hét éves kapcsolat, és nemtudtam mi az élet. Fiatalabb volt o nálam, és én tanítottam ot, nem o engem.és gyerek fejjel járt és jár még most is....Te ha majd 20 leszel, rátalálsz az igazira, akitol elvárod, hogy eltartson téged és majd a gyerekeid, segítsen, vigyázzon rád....és a pasi meg jobban fél mint te, ha elkapnak az utcán, és vádolnak, o nem avatkozik bele, ott hagy had bántsanak mert meg o gyerek, akkor hogy vélekednél?????Vele maradnál? Hátha majd megerosodik magában, és melléd fog tudni állni? Ha ezt nekem 7 év alatt nem tette meg, eljott, és azt nézte, hogyan játszon a számítogépen, meg halászni járt focizni,akkor mi? Azért egy nonek szuksége van néha gyengédségre, megértésre, stb.....Szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!