Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Nektek mik a tapasztalataitok, véleményetek a mai 14-21 éves lányokról?
Korotok és nemetek is érdekelne!
21/F
Szerintem nem leet objektíven venni őket, és felesleges is megpróbálkozni vele. Vannak rib.ancok, szűzku.rvák, álszentek, nyitottak, elvontak, tanácstalanok, bátrak, félénkek, beképzeltek, csúnyák, szépek, csinosak, dagik, butuskák, intelligensek, önbizalomhiányosak, divatosak, kedvesek, bunkók, gagyik, csalfák, bénák, tehetségesek, szexőrültek, prűdek.
15/L
Nekem eléggé lesújtó a véleményem. Ami leginkább taszít, az a divatleszbizés, illetve a kamerák előtti pózolás.
24/F
ma 17:41
Akkor te egy ritka, nagy mázlista vagy!
Én is ilyen lányt keresek, de eddig csak rossz tapasztalataim vannak a lányokról. Illetve, ha találtam is ilyen lányt sajnos foglalt volt és több éves kapcsolata van.
Úgyhogy továbbra is keresgélek, ismerkedek, hátha találok ilyen lányt. :)
ma 20:41
Pontosan!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!