Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem zavar benneteket, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem zavar benneteket, ha a párotok szeret msnenezni vagy iwiwen nézelődni?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy semmi "rosszat" nem tesz.

20/F

2009. máj. 18. 18:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az attól függ. Nézni szabad, de felvenni őket msnre, aztán bolondítani őket, vetkőztetni, főleg a hátam mögött, azt nem.

Az autómatikusan szakítás.

2009. máj. 18. 20:27
 12/13 anonim ***** válasza:

25/F nem zavar ha nézelődik.

2 év után jöttem rá,hogy párom elolvad a tűzoltóktól :D Voltunk esküvőn ahol a férj tűzoltó és beugrottak a kollegái persze egyenruhában. Pici páromom mit veszek észre? Ott áll mellettem, markolássza a kezem és izzad mint aki egy istent lát :D Rég röhögtem olyan jót :D

2009. máj. 18. 20:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát ha más pasikat nézeget az nekem se esik jól mert ha vagyok én miért mást! MSN nem zavar, kivéve ha olyannal teszi akinek bejön. Na akkor legyen benne annyi, hogy elküldi:D Felvenni nem szokott senkit így nem gond. Mellesleg engem csak akkor zavart mikor inkább msn előtt ült, minthogy tanuljon, és míg nem tanult meg nem láthatott engem. Na így:) Szerintem egyáltalán nem vagy beteges! Csak szereted nagyon.
2009. máj. 18. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!