Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj? Valahányszor találkozom egy pasival nagyon jól elvagyunk, a barátság szintig eljutunk, de mielőtt lenne valami kapcsolat féle, akkor szétválnak útjaink.
Figyelt kérdés
A barátság megmarad, de semmi több. Max. Fél éven belül talál magának valakit, akivel nagyon boldog. És ez eddig mindíg így volt.
Lehet ennek valami köze ahhoz,hogy fiúk között nőttem fel?
2009. máj. 18. 18:29
1/2 anonim válasza:
En is fius lany vagyok de szerintem nem az a baj.....talan neha viselkedj ugy mint egy lany mert hanem ugy tekintenek rad mint egy haver.Vagy ha tettszik valaki kerdezd meg toke hogy jarnae veled,vagy probald a tudtara hozni hogy neked tetszik(bar a pasik nem magyon ertik a celozgatasokat csak a konkret szavakat!!!) es azt hogy ha akarsz tudsz szexi is lenni
2/2 anonim válasza:
egyet tudok, a pasik allergiásak a túl fiúsan öltözködő, a borostás lábú, vagy mondjuk retkes körmű csajoktól.
Legyen finom illatod, mozogj úgy mnit egy csaj, és legyenek igényeid, te milyen tipusu vagy, mi az ami érdekel? pl répa nacit hordasz vagy trapézt? esetleg szoktál szoknyát felvenni?
Sose vegyél a pasinak cigit, vagy bármit csak úgy, az inkább a pasik dolga, ne szégyenitsd meg őket, had legyenek ők a férfiak. Ne udvarolj nekik, ne menj utánuk, ne hivogasd őket, ők keressenek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!