Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez most mi? összezavarodtam.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi? összezavarodtam.

Figyelt kérdés

Arról lenne szó,h van barátom. lassan 1éve. de nagyon lassan haladunk és keveset is találkozunk és még rendesen meg se csókolt.Kezdem unni,h kb lese szar.. Találkoztam egyik fiúbarátommal. :) de most láttuk egymást elsőnek de tudtam,h befog jönni.És egyáltalán nem volt baráti ez a találkozás.:) csókolóztunk. Olyan hirtelen történt. Azóta sokat gondolok rá. Egyszerűen nem tudom hogyan tovább. De ő nem is beszél a csókunkról. Mintha természetes lett volna. Már az érzéseimmel sem vagyok tisztában:'( Miért csókolt meg hisz tudta,h barátom van. :( most minden olyan nehéz lett. Mit tegyek.?

(17éves lány vagyok. és első fiúm.)

2011. dec. 19. 00:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez most mi? :D Hát megcsalás drága lelkem :D

Ha a mostani pasid ennyire sz@rik rád, akkor dobd ki a francba és gyere össze az újfiúval.

Ne a háta mögött nyalifalizz egy idegen sráccal...

21F

2011. dec. 19. 00:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Egy csókhoz azért két ember kell ám. Miért csókoltad meg, hiszen barátod van...

A barátodat unod, a másik fiúval csókolózol. Mi a kérdés?

2011. dec. 19. 00:15
 3/6 anonim ***** válasza:
ha 1 éve meg se csókolt rendesen, akkor ott valami nagyon nincs rendben...
2011. dec. 19. 00:16
 4/6 A kérdező kommentje:
éés igen. vissza csókoltam. de Én nagyon gátlásos vagyok és nem is értettem ,h hagytam neki..:O
2011. dec. 19. 00:19
 5/6 anonim ***** válasza:
menj el gyónni.
2011. dec. 19. 00:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Én értem, egy rib@nc vagy.
2011. dec. 19. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!