Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lép? összezavarodtam.
Figyelt kérdés
Pénteken találkoztam egy fiúval, nagyon jól elvoltunk. Elötte már mondta h szeret, és már énis érzek íránta valamit.. nem történt semmi, még csók se. Azt mondta bnőmnek h nagyon szivesen összejönne velem, mert tetszek neki. akkor? miért nem lép? nem tudom mire vár.. ha szeretjük egymást. Remélem elhív majd még találkozni, vagy nem tudom. én nem tehetnék vmit esetleg h megkérdezze? tudom h az ilyen dolgokat nem kell elsietni.. de hát én annyira szeretem.:/ elöre is köszi a válaszokat.2011. aug. 15. 13:09
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy nem látta rajtad azt, hogy szereted őt.
Nem tudsz mit tenni, várnod kell, és legközelebb légy egyértelműbb
2/2 anonim válasza:
Te hülye vagy és azért nem tudod mit érzel?Vagy egyszerűen nem tudsz fogalmazni?
"Elötte már mondta h szeret, és már énis érzek íránta valamit.."
Valamit!
"de hát én annyira szeretem.:/"
Most akkor valamit kezdesz érezni iránta vagy szereted?Hány éves vagy 12?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!