Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok gyerekes, vagy rejteget valamit?

Figyelt kérdés

barátom ma ittvolt nálam, neteztünk, és én beléptem facebookra. Kilépek, mondom ő is beléphet, ha akar.

És mondja hogy nem akar stb. Nekem egyből az jött le hogy biztos azért nem akarja, mert van mit rejtegetnie, és nem akarja hogy kiderüljön. Ezen összevesztünk, aztán belépett, mondja "gyere már ide és nézd meg hogy nincs mit rejtegetni, csak mikor veled vagyok nemfogok fb-zni"

Uátna már nem mentem oda...ugy gondoltam biztos csak azért lépett be hogy bebizonyitsa nincs semmi, de közben biztos imádkozott hogy ne nézzek oda vagy ne derüljön ki.

2011. dec. 18. 22:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg 18 éves vagy?? Azt hittem a kérdést egy 12 éves írta ki..Tényleg röhejes vagy..én egy ilyen hiszti után simán elhagytalak volna..

23/F

2011. dec. 18. 22:49
 12/14 bánomisén ***** válasza:

Ha belép egy pasi a francbukkra, azért bukik ki a barátnője, ha nem lép be, akkor azért. Nem lehetne már abbahagyni ezt a francbukkon élést? Ebből csak a baj van.

Ha én nem akarok fellépni egy nap a gyk-ra, akkor a párom legyen féltékeny? Nem akarok, nem akarok. Ő sem akart, ennyi.

Komolyan mondom, felnőtt emberek úgy viselkednek a hülye francbukk miatt, mint az ovisok...

2011. dec. 18. 22:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Lépjetek túl azon, hogy facebook, a kérdezőnek van az előző barátjával egy rossz tapasztalata és most bizalmatlan, annyira mindegy, mitől válik gyanússá a barátja neki... Egyébként akkor is ezt válaszolná, ha titkolni akarna valamit és akkor is, ha tényleg nem lenne kedve, ti ezt el tudjátok dönteni?
2011. dec. 18. 23:06
 14/14 bánomisén ***** válasza:

Előző: ha nincs egy kapcsolatban bizalom, bármi oka is legyen, akkor nincs értelme a kapcsolatnak. Vagy bíznak egymásban, vagy nem kell együtt lenni. De azért hisztizni, mert a másik nem lép fel egy internetes oldalra teljesen fölösleges. Ha föllépett volna, lehet, hogy az lett volna a baj.

Rossz tapasztalatok ide vagy oda, ez a viselkedés gyerekes.

Bocs, kérdező, ez a véleményem, de nem bántani akarlak vele.

2011. dec. 18. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!