Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIÉRT nem találok egy hozzám illőt? MIÉRT vagyok magányos (annak ellenére hogy keveset vagyok egyedül? ) MI a baj velem? MEDDIG kell várnom?
De leginkább az zavar hogy 21 éves vagyok és ilyenen problémázok! Hogy tanulnom kéne( vizsga) és ehelyett ide írok és olyan emberektől várok segítséget(?) akik nem is ismernek,így nem is tudják mi lehet a probléma..(:D)
Ja,és persze lány vagyok: tehát nem vagyok megelégedve a külsőmmel,mikor tudom nagyon jól hogy ez teljesen hülyeség!
Miért ilyen a világ?
Csak egyszerűen beszélgessünk! Jó?
aztán közben mégis!:)
Mert ugye,bajnak kell lennie,ha így állok!(vagyis most ülök,de tök mindegy)
Egyik válaszodban írtad,h te h fogod támogatni a szüleid,hát igen,én is ezen nagyon sokat gondolkodom 20 évesen,azt se tudom,h mit csináljak a mostani iskolám után,annyira fos ez a rendszer most MO-n,nekem ugyan van barátom,és nagyon sokat segít érzelmileg,ösztönöz,dícsér,ez nagyon jó :)
Én is ma vizsgázok 1től,úgyh neked sok szerencsét a vizsgádhoz,és ne bánkódj,majd alakul vhogy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!