Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » MIÉRT nem találok egy hozzám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIÉRT nem találok egy hozzám illőt? MIÉRT vagyok magányos (annak ellenére hogy keveset vagyok egyedül? ) MI a baj velem? MEDDIG kell várnom?

Figyelt kérdés

De leginkább az zavar hogy 21 éves vagyok és ilyenen problémázok! Hogy tanulnom kéne( vizsga) és ehelyett ide írok és olyan emberektől várok segítséget(?) akik nem is ismernek,így nem is tudják mi lehet a probléma..(:D)

Ja,és persze lány vagyok: tehát nem vagyok megelégedve a külsőmmel,mikor tudom nagyon jól hogy ez teljesen hülyeség!

Miért ilyen a világ?

Csak egyszerűen beszélgessünk! Jó?

2011. dec. 18. 20:20
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
légyszíves!:DTERMELJ!
2011. dec. 18. 20:30
 12/42 anonim ***** válasza:
De most komolyan. Ki tud neked önbizalmat építeni, ha nem te magadnak?
2011. dec. 18. 20:31
 13/42 A kérdező kommentje:

Sose tudtam magamnak..

Tudom ez hülyeség,de mindig volt akinek nagyon adtam a véleményére,és ha ő azt mondta:"jól nézel ki",vagy ezt"jól csináltad"akkor elhittem,de addig...

2011. dec. 18. 20:33
 14/42 anonim ***** válasza:
Miért hogy látod a világot?
2011. dec. 18. 20:33
 15/42 A kérdező kommentje:

Hogy látom a világot?:)

Régen úgy láttam,hogy ha kellően küzdesz valamiért azt eléred.Hogy lesz egy férjem aki csak engem szeret aztán gyerekeink,és minden tök happy.

Most ott vagyok,hogy egyetemre járok,de teljesen fölösleges,a fiúknak akikkel volt szerencsém egészen más céljaik vannak ..szóval egy világ omlott össze bennem!

Ami nem is rossz,csak más mint ahogy képzeltem,és ezt pl egyedül nehéz feldolgozni. Plussz bennem van még az is hogy oké,hogy én nem tudok majd megállni a lábamon,de nem csak magamért vagyok felelős.Látom ahogy a szüleim gondoskodnak az ő szüleikről,és foggalmam sincs nekem lesz e lehetőségem így támigatni őket. Minden nyáladzás nélkül,itt a pénzről van szó! Szeretném őket segíteni!

2011. dec. 18. 20:39
 16/42 A kérdező kommentje:

Hogy látom a világot?:)

Régen úgy láttam,hogy ha kellően küzdesz valamiért azt eléred.Hogy lesz egy férjem aki csak engem szeret aztán gyerekeink,és minden tök happy.

Most ott vagyok,hogy egyetemre járok,de teljesen fölösleges,a fiúknak akikkel volt szerencsém egészen más céljaik vannak ..szóval egy világ omlott össze bennem!

Ami nem is rossz,csak más mint ahogy képzeltem,és ezt pl egyedül nehéz feldolgozni. Plussz bennem van még az is hogy oké,hogy én nem tudok majd megállni a lábamon,de nem csak magamért vagyok felelős.Látom ahogy a szüleim gondoskodnak az ő szüleikről,és foggalmam sincs nekem lesz e lehetőségem így támogatni őket. Minden nyáladzás nélkül,itt a pénzről van szó! Szeretném őket segíteni!

2011. dec. 18. 20:39
 17/42 anonim ***** válasza:
Tanulni sose fölösleges.
2011. dec. 18. 20:40
 18/42 anonim ***** válasza:

neked jobb, én totál hülye vagyok (memória, koncentrációs készség). Nekem a legnehezebb:D de még mindig jobb mintha egy szocfób szerencsétlen lennék:P

A világ kegyetlen, ez még 12 évesen nem tűnt fel, de egy éve benőtt a fejem lágya, tudom hogy egy bnőért rengeteget kell fejlődnia csajozásban és mindent megteszek hogy sikerüljön, az érettségire is tanulnom kell mert tudom hogy ha nem teszem megszopom...

Nem könnyű az élet.

f18

19/42 anonim ***** válasza:

Itt nem leszel okosabb, ez csak pótcselekvés, hogy ide írsz.

Pillanatnyilag nagyon jó, hogy valaki ír, de hosszú távon hús-vér emberek kellenek, akik segítenek az életed problémáit megoldani.

Valójában persze teljesen egyedül vagy minden gonddal, gondolattal, ezt el kell fogadni.

20/42 A kérdező kommentje:

magamnak nem fölösleges,de ha az egészet nézzük egy porszem vagyok,főleg ebben a szakmában!

18 éves: én kb. akkor döbbentem rá,hogy igazságtalan az egész rendszer mikor annyi idős voltam mint te. 12 éves még babáztam,ha gáz,ha nem:D

utolsó: van három nagyon jó barátom,és még pár ember akikre tudom hogy ilyen szinten számíthatok.(szerencsére)

Csak nincs kedvem sokszor untatni őket..ez most kényelmesebbnek bizonyult:),és kíváncsi is voltam hogy "idegenek"hogyan látják ezt

2011. dec. 18. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!