Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik karácsonyt töltöttétek együtt az együttjárás során először?
Értem úgy, hogy még nem vagytok házasok. Mi sem, és nem is élünk együtt. Ez lenne a második karácsonyunk, de ezt sem akarja velem tölteni a barátom. El vagyok keseredve. Az oké, hogy az elsőt még nem, de hogy már a másodikat sem, ez nagyon bánt. Egyik napján sem jön hozzám, kizárólag utána, 27-én. A teljes karácsonyt a családjával tölti. Oké, hogy én nem vagyok a családja, de ennyire semmit sem jelentek neki, hogy még 26-án se tud jönni, amikor pedig még a barátnőm is átjön? Hiába mondtam neki ezt is, hajthatatlan. Egyébként normális ember, de mire jó ez a szigorú megkülönböztetés? Nem vagyunk már tinik, harminc felé vagyunk lassan. Mindketten szülőkkel lakunk.
Mi ennek a "szabálya", vagy mire számíthatok szerintetek?
Mi másfél éve vagyunk együtt, mindketten 30 körül. Tavaly ilyenkor még elég laza kapcsolatban voltunk, meg ő karácsonykor pont beteg is volt, mégis nálam aludt 25-én, hogy együtt lehessünk. Idén viszont én mondtam azt, hogy szenteste ne együtt legyünk, hanem mindenki a saját családjával.
Szerintem is illene, hogy legalább 25-én vagy 26-án menjen hozzád a barátod, megértem, hogy rosszul esik.
Tavaly december 20-án jöttünk össze, 24-én jött hozzám a családom (egyedül éltem, szüleim elváltak új párral külön élnek tőlem), maradtak este 7-8 óráig, utána jött a Párom és együtt töltöttük az estét. Akkor voltunk együtt 4 napja. Már együtt élünk, és így ezt a Karácsonyt már értelem szerűen együtt öltjük, kivéve a 25-e, mert akkor dolgoznia kell, ahogy 31-én is sajna.
Én nem abban látom a problémát, hogy nem vagytok együtt Karácsonykor (persze megértem, hogy ez rosszul esik neked). Sokkal inkább aggaszt, ahogy a Párod viszonyul hozzád...ha sűrű elnézések közt közölné, hogy náluk ez a családi hagyomány, amit tiszteletben kell tartania, de nagyon szeret Téged és 27-én igazi karácsonyi hangulatban együtt ünnepelnétek, akkor gondolom Neked sem lenne annyira nagyon rossz. Szerintem tisztázzátok le, hogy ki mit vár el ettől a kapcsolattól és mik a terveitek egymással...
Sok sikert!
23N
Mi a másodikat töltjük együtt,tavaly decemberben kezdtünk el járni,25én vitt először a családhoz bemutatni,hozzánk meg jött 26án,ez így pont jól jött ki,most fordítva lesz,hozzánk jövünk 25én,hozzájuk 26án,szentestét pedig mindenki a családjával tölti,sztem ez így a legjobb,mert azért 24én mit keresnék én náluk,így meg legalább ide is megyünk oda is.Ha majd egyszer együtt élünk,akkor 24ét együtt töltjük,25,26 pedig hasonlóan alakul,családlátogatás.
Elég fura a párodtól ez,én nem tudnám hova tenni,ahogy te se.
Már bocsánat, de olyan nincs, hogy "illenék" veled tölteni a karácsonyt. Mi 3 éve vagyunk együtt, de külön élünk, egyelőre nem is szándékozunk összeköltözni, mert mindkettőnk lakása kicsi, nagyobbra nem tudja cserélni egyikünk sem. Ő vidéki, ilyenkor hazautazik. 21-22-én szoktunk tartani egy közös vacsorát, megajándékozzuk egymást, de utána ő hazamegy és otthon tölti a karácsonyt. Én is, hiszen nekem is van családom.
Szóval nincsenek szabályok, nincs olyan, hogy mi illik, csak az számít, hogy neked mi a jó. Ha elfogadhatatlan a felállás, inkább keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!