Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez nagyon nagy szemétség a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon nagy szemétség a párommal szemben?

Figyelt kérdés

1 és fél hónaposak vagyunk a barátommal.

Nekem Ő az első fiúm.

Nos, ugye a kibeszélés nem szép dolog, és akárhányszor kibeszélek valakit, hatalmas bűntudat gyötör....DE. A barátomnak van egy két dolga, ami nekem rosszul esik, viszont ennek nem így kellene lennie. Apró dolgok esnek rosszul, amiben neki van igaza, szóval én pörgöm túl. Megbeszélni azért nem szeretném vele, mert tudom, hogy igaza van, tehát nem kellene változtatnia, hanem nekem. Viszont ez a rossz érzés nem múlik el, hiába akarom. Így ha a barátnőimnek elmondom, akkor sokkal jobban megnyugszom. Ez most akkor kibeszélésnek számít? Elmondom a barátnőimnek, hogy mi esik rosszul(ISMÉTLEM, PITI ÜGYEK), és már jobban érzem magamat. Most akkor kitolok nagyon a barátommal?

2011. dec. 17. 23:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát ha ennyire fontos hogy játszon akkor hagyd ott a g3cibe. Ha az jobban kell neki mint te. De most komolyan, tiszta gáz.... ha kevés is az ideje azt azzal töltse akit szeret. Nem feltétlen barátnő, ha nincs akkor haverok, család. Szerintem egyik csaj sem akar egy kocka gyerekkel járni.
2011. dec. 17. 23:30
 12/19 anonim ***** válasza:
A nők kommunikációs képessége sokkal jobb, mint a férfiaké. Szükségünk van rá, hogy kibeszéljük a problémáinkat, rájöjjünk a megoldásra és megnyugodjunk. Na a férfiak erre kevésbé képesek, ezért nem is értik miért tesszük. Szerintem ne legyen bűntudatod.
2011. dec. 17. 23:32
 13/19 A kérdező kommentje:

Én 16 éves vagyok, Ő 15.:)

De a korához képest érett. Egy iskolába járunk, minden szünetben velem van, ráadásul még este is órákat beszélünk, miattam jár fel chatre.

Viszont hétvégén jut csak géphez, ekkor engedem, hogy játszon. Akkor nincs igazam?:/

2011. dec. 17. 23:32
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Nagyrészt amiatt van, ahogy mondtam, mert a barátnőim elkezdtek nevetni és én is, meg úgy adtam elő, és ez gerinctelenség volt. Az a baj, hogy mindig megbánom,d e aztán megint csinálom, de erről le szeretnék szokni. Ugye a kamaszok általában az édesanyjuknak mondják el, de én nem tudom elmondani anyukámnak, ezért fordulok mindenki máshoz..:(
2011. dec. 17. 23:34
 15/19 anonim ***** válasza:

23:32

Kicsit tűlbecsülöd magad :D

Egyszerűen nem bírjátok megálni, hogy ne beszéljétek ki a másikat.

Ezen nincs mit magyarázni.

2011. dec. 17. 23:35
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem azt nem bírjuk megállni, hogy ne beszéljük ki, hanem szerintem azokat a csajos estéket.:) Amikor lehull a lepel, mindent kitárgyalunk. És ez is kibeszélés, de az embernek szüksége van rá. Jelen esetben nekem, mert írtam, hogy senkivel nem tudok ilyenekről beszélni, magam meg nem bírok megállni a lábamon, amiből komoly bajok lettek.
2011. dec. 17. 23:37
 17/19 anonim ***** válasza:
Jaj ugyan már! Túldramatizálod ezt a játék-kérdést. Lazítani akar és akkor játszik, majd beszéltek később. Nem várhatod el, hogy egész nap csakis veled foglalkozzon. Ha már nagyon nem bírod, említsd meg neki. A panaszkodással semmit nem oldasz meg csak aláásod a barátod személyét a barátnőid előtt. (Egyébként meg jobb ha hozzászoksz. A férfiak jelentős része később sem mond le a játékokról. Ez kell nekik - ugyan úgy, ahogy nekünk a barátnős-lelkizés.)
2011. dec. 18. 00:01
 18/19 anonim ***** válasza:

Ez tény, nem kifogás vagy kitaláció. A pasik inkább magukban őrlődnek, ami nem jobb. Olvasd el a cikket, ha nem hiszed el.

[link]

,,A nők kommunikációs készségei meghaladják a férfiakét. A férfiagyban a beszédközpont a bal félteke egy jól körülírható területén található.

Azok a férfiak, akiknek, a beszédközpontja - baleset vagy vérzés, trombózis miatt - sérült teljesen vagy majdnem teljesen elvesztik beszédkészségüket. Hasonló sérülés a nőknél jóval kisebb beszédkárosodást okoz, mivel a nőknek több - legalább még két - olyan agyi központjuk van, ami a verbális funkciók, a beszéd irányításában szerepet játszik. (Meglepődtek?)"

,,Egy férfi akkor mondja el problémáját egy barátjának, ha tanácsot kér, és azt reméli, hogy a másik segítségére lehet, ötleteket adhat a pbléma megoldásában. A nő, ha valami gondja van, azonnal szavakba önti azt. Számos esetben a beszéd, a szavak segítik hozzá ahhoz, hogy megértse, mit is érez, mit gondol valójában. Célja nem feltétlenül a probléma megoldása, - hiszen számtalan problémát nem kell, talán nem is lehet megoldani - egyszerűen hangosan gondolkodik, vagy meg akar szabadulni feszítő érzéseitől."

2011. dec. 18. 13:03
 19/19 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy túldramatizálom, ezért is szeretném a rossz érzést elnyomni. De hiába fogadom el az agyammal, hogy játszon mert az kell neki, a szívemmel mégis rosszat érzek, EZ a baj :).

Köszönöm szépen a linket. Amit rtál, azon elgondolkoztam. Úgylátszik mindig tanul az ember valami újat.:)

2011. dec. 18. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!