Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostituáltakkal történő szex megcsalás?
ha a nő csal meg egy selyemfiúval, az megcsalás?
akkor meg?
Gondoljátok végig a dolgot !
Egy alkalmi szex egy prostival nélkülöz minden érzelmi megnyilvánulást . Szigorúan a fizikai örömszerzés a cél . Mondhatni a legerősebb ösztön kielégítése .
Jobb , ha férfi egy szeretővel teszi , akihez érzelmi szálak is fűzik ?
Szerintem az az igazi megcsalás , ha érzelmek is társulnak a fizikai együttléttel .
Az elfelejtettem írni , hogy nem útszéli , igénytelen , primitív prostira gondoltam .
Vannak igazán szép , kultúrált lányok is . Olyan szépek is , amilyenek főhősünknek sohasem adatnának meg más úton .
Igen, az is megcsalás.
Viszont szerintem ez az elfogadhatóbb. Talán az érzelmek hiánya miatt. Legalábbis könnyebben elfogadnám a szitut, mint egy párhuzamos kapcsolatot.
te meg nem válaszoltál a kérdésemre. mit csinálnál, ha egy este úgy menne haza a nőd: - ja, csak egy hímringyóval szexeltem...nem igazán tudsz nekem örömet szerezni, úgyhogy elintéztem máshogy...na de most lefekszem, elfáradtam, pusziiiii
akkor meg ne gyere a süket dumával.
Igazad van ! Kellemetlenül érezném magam .
De elgondolkodnék azon , hogy én mennyire vagyok hibás abban , hogy a kedvesem egy hímringyó társaságát keresi .
1.
A saját válaszomat tudom , éé hölgytársadalom gondolataira vagyok kiváncsi .
2.
A prostuált "használatára" nem biztos , hogy a szexualitás milyensége miatt kerül sor .
1. megkaptad rá a választ. elítéljük (mint ahogy ezt hasonló helyzetben a férfiak is tennék)
2. ezt már nem tudom követni, ez miért fontos a te helyzetedben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!