Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A megcsalás lehet ennek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalás lehet ennek az oka? Kirúgnak?

Figyelt kérdés

Megcsalt a párom 2 alkalommal leszopott egy másik pasit aki a haverja volt. Ez régen történt már, azóta nem tett ilyet, mert minden nap velem van összeköltözünk. Megbocsátottam neki, de egy nagy baj lett, hogy a mai napig nem tudok bízni, vagyis próbálok benne bízni, de nem sikerül. Bízok addig még tudom, hogy suliban van, de ha pl. melózom és tudom, hogy 2 órával hamarabb ér haza nálam, akkor mindig kételkedem és a munkahelyemen elrontottam emiatt dolgokat és kapom a hibapontokat erre az évre nem tudom mennyit, de az is lehet, hogy kirúgnak emiatt. Mit tegyek? azt is gondoltam már, hogy nem-e bekattantam vagy a megcsalás nem hagy nyugodni azóta sem? szerelmes vagyok nagyon azóta is, de nyomot hagyott bennem ez.

25/F

2011. nov. 24. 09:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem hagyd a ribancot a fenebe...

Csak az eleted baszod el.

2011. nov. 24. 09:20
 2/12 anonim ***** válasza:
Sajnos ez van ilyenkor,mikor megbocsájtasz,de bízni soha nem fogsz tudni már soha.
2011. nov. 24. 09:45
 3/12 anonim ***** válasza:

ez a kapcsolat meg lett mérgezve.

Újrakezdeni csak akkor érdemes, ha megcsalt fél tiszta lapot tudd adni a másiknak. Ez neked nem megy, így értelmetlen együtt lennetek.

2011. nov. 24. 09:53
 4/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Tapasztalatból mondom, hogy előbb-utóbb úgyis vége lesz, mert nincs meg a bizalom, így a szerelem elhal.

Én a helyedben szakítanék, mert később, amikor elveszted a munkádat és rájössz, hogy még számtalan férfival megcsalt, életed végéig bánni fog, csak késő lesz, mert félre siklik az életed.

Keress egy rendes, aranyos lányt, aki szeret téged, tisztel és kiegyensúlyozott az életed mellette, így a munkád is problémáktól mentes lenne.

Hidd el!

23/N

2011. nov. 24. 10:03
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem hagyjad azt a ku.rvát a gec.ibe és keress 1 normális lányt.
2011. nov. 24. 10:07
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem lenne egy fontos kérdésem: mikor visszafogadtad, sírt neked? Làttad, hogy komolyan gondolja, hogy megbànta? Azóta megbeszéltetek mindent? Most is rendszeresen beszéltek és minden a régi (attól eltekintve, hogy nincs bizalmad irànta)?

Ha ezekre vàlaszoltàl, jól figyelj! Én a baràtomat ugyan nem csaltam meg és nem is akartam, mégis elég érdekes dolgokat műveltem. Olvasd el, amit írtam és akkor abból ràjössz, hogy a baràtnőd ilyen-e vagy sem. Ha nem, beszéljétek meg, tegyen az ellen, hogy visszakapja nehezen a bizalmad, ha meg ugyanolyan marad, akkor szerintem add ki az útjàt, mert nem csak elrontod az életed, még idegbeteg is leszel és kirúgnak.... :/

A link, amit less meg: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Nagyon bízom abban, hogy minden megoldódik és te is nyugisabb leszel! :)

18/L

2011. nov. 24. 10:08
 7/12 anonim ***** válasza:
dobd ki. Bár engem is megcsalt a volt barátnőm, azóta egy nőbe sem bízok sajnos.:S
2011. nov. 24. 10:27
 8/12 anonim ***** válasza:
32%
annyira utalom az ilyen kérdéseket.. ha a lány csalja meg a parjat, akkor r.banc, ha meg a pasi, akkor jajj szegeny pasi, nem kapott meg mindent, meg kell neki ezt bocsajtani.. :S
2011. nov. 24. 11:03
 9/12 anonim ***** válasza:

"azóta nem tett ilyet, mert minden nap velem van összeköltözünk."

És gondolom, mivel vele vagy a nap 24 órájában, ezért ezt 100%-ra biztosan tudod. Szóval "csak" két alkalommal leszopott valakit? Akkor te csak ennyiről tudsz. Hidd el, azóta már rég széttette párszor a lábát. Sose értettem, hogy lehet egy megcsalást megbocsájtani. Mert tegyük fel lenyeled, de a kapcsolat már nem lesz ugyanolyan, mint volt. Aki mást állít, az vagy teljesen hülye, vagy hazudik.

Miért élsz együtt egy hűtlen k.rvával? Megéri, hogy kikészülsz idegileg és, hogy kirúgnak a melóból, főleg most, amikor diplomások utcát sepernek? Ettől még az is jobb, ha egyedül vagy. Rúgd ki a p,csába és meg fogsz könnyebbülni, vagy te is nyald ki az egyik csaj haverodat kétszer, hogy megtudja milyen érzés.

2011. nov. 24. 12:12
 10/12 anonim ***** válasza:
74%

"annyira utalom az ilyen kérdéseket.. ha a lány csalja meg a parjat, akkor r.banc, ha meg a pasi, akkor jajj szegeny pasi, nem kapott meg mindent, meg kell neki ezt bocsajtani.. :S"

Pont fordítva van. Ha egy férfi csalja meg a nőt, akkor egy rohadt, mocskos szemét, de ha egy nő, akkor csak nem kapott elég szeretetet és figyelmet és csal felvállalja az érzelmeit.

Nemtől függetlenül ez a legmocskosabb dolog, amit meg lehet tenni egy kapcsolatban, mivel legrosszabb esetben az illető soha többé nem fog bízni a másik nemben.

2011. nov. 24. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!