Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalás lehet ennek az oka? Kirúgnak?
Megcsalt a párom 2 alkalommal leszopott egy másik pasit aki a haverja volt. Ez régen történt már, azóta nem tett ilyet, mert minden nap velem van összeköltözünk. Megbocsátottam neki, de egy nagy baj lett, hogy a mai napig nem tudok bízni, vagyis próbálok benne bízni, de nem sikerül. Bízok addig még tudom, hogy suliban van, de ha pl. melózom és tudom, hogy 2 órával hamarabb ér haza nálam, akkor mindig kételkedem és a munkahelyemen elrontottam emiatt dolgokat és kapom a hibapontokat erre az évre nem tudom mennyit, de az is lehet, hogy kirúgnak emiatt. Mit tegyek? azt is gondoltam már, hogy nem-e bekattantam vagy a megcsalás nem hagy nyugodni azóta sem? szerelmes vagyok nagyon azóta is, de nyomot hagyott bennem ez.
25/F
Nem kattantál még be, de előbb-utóbb befogsz...
A megcsalás a legnagyobb árulás, amit párkapcsolatban el lehet követni. Van, aki nem így gondolja, mert hogy a "teste az övé", meg "fiatal vagyok, kár lenne kihagyni", stb. Nos, egy párkapcsolatban a tested "nem teljesen" a tiéd; a párod ugyan nem birtokolja, de jogot formál(hat) rá (igen, a száj is testrész :)). Ha másnak is van ilyen szinten és módon joga, az már nem PÁRkapcsolat. A kár lenne kihagyni pedig... az fel sem merül az illetőben, hogy így a hűséget hagyja ki. Ráadásul, a legtöbb ilyen gondolkodó meglehetősen fura, mert ezek a dolgok csak addig helytállók, helyesek és érvényesek, amíg ők a csaló, "haszonélvező" fél, ha (szerelmesen) a másik oldalra kerülnek,érdekes módon hihetetlen gyorsan és gyökeresen változik a véleményük.
Mégis, egy megcsalást még talán meg lehet bocsájtani, ha a másik őszintén megbánta, törekszik, a megcsalt pedig megtanul bízni benne, és nem hozza fel újra meg újra... Sajnos azonban, ilyenkor a legtöbb esetben meg van mérgezve a dolog, és nem is gyógyul meg. Ha pedig még egyszer megtörténik, az már direkt merénylet. Hab a tortára, hogy már Te sem bízol benne (ami nem is csoda), és valószínűleg az életben nem fogsz tudni. Ha ennek ellenére felvállalod a dolgot és maradsz, szerintem ráb@szol.
Ami pedig azt illeti, hogy a nő mindig ribanc, a férfit meg mentegetik... Szerintem ez pont fordítva van. A férfiak sokkal inkább elmarasztalják férfi társaikat, míg a nők hajlamosabbak mentegetni a másikat, és ha a vétkest leribizik, beindul a fene nagy női önérzet. A megcsalás ettől függetlenül mindkét félnél gusztustalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!