Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró fiúk! Képesek lennétek szexelni, sőt mi több, párkapcsolatban élni egy olyan nővel, aki megosztotta veletek, hogy férfiként született?
Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 16:08
11/17 anonim válasza:
Miért ne? Primitív emberek vagytok. Alig várom, hogy meglegyen a műtétem, és onnantól a kutyának nem mondom el, minek születtem eredetileg. Az az ember nem én voltam, és kész!
12/17 anonim válasza:
11-es, azt ne gondold, hogy véletlenül sem fog feltűnni a leendő párodnak, hogy nem vérzel, nem jársz rákszűrésre, nincs méhed stb....
13/17 anonim válasza:
Ha megértő lesz az illető, akkor beavatom. Szenvedtem épp eleget a kirekesztő emberek miatt.
14/17 anonim válasza:
De arra nem gondolsz, hogy elég feltűnő, ha sosem menstruálsz? Vagy ha sosem mész nőgyógyászhoz? Hosszútávú kapcsolatban ez elég feltűnő, anélkül, hogy bármit mondanál...
15/17 anonim válasza:
De, feltűnő lesz, de olyan sokat meg nem akarok várni az igazsággal. Még a kapcsolat előtt megválogatom, kivel ismerkedem meg, ugyanez van a barátaimmal is. Csak olyan ember jöhet szóba, aki ezt megérti. Így neki se, és nekem se csalódás. Szerencsére külsőre tényleg senki nem mondja meg rólam, hogy minek születtem. Nem akarok én senkit palira venni, ezért is válogatok szigorúan.
16/17 anonim válasza:
Hogyan tudod megválogatni ezt? Szerintem nem lehet előre tudni, hogyan reagál erre egy partnerjelölt.
17/17 anonim válasza:
Puhatolózni azért előre lehet, megfontolt kérdésekkel, alapos, mély beszélgetéssel, stb. Évek óta így élek, megtanultam ezeket a dolgokat kezelni, meg nyilván esetemben nem egy skinhead-del fogok próbálkozni. Eddigi tapasztalataim alapján nem volt gond. Sőt, elmondások alapján megértőbb vagyok, mint sok nőnek született egyed. De csak azt mondom, nem kötelező velem kezdeményezni, amúgy is introvertált személyiség vagyok, hozzám közel kerülni nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!