Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal eltávolodtunk egymástól. Hogyan hozhatnánk helyre? (bővebben lent)
Szex... de tényleg. Próbáljatok ki valami újat.
Nem igazán részletezted a dolgot, nem tudjuk a szexuális életetek azon a nagy ritka találkozások alkalmával milyen, de talán az se működik most tökéletesen. Ha a szexben nem pendültök egy húrona való életben sem sajnos, lehet túl realista vagyok de sztem egy párkapcsolatban az egyik legalapabb dolog. Ezért nem ártana talán feldobni egy kicsit, h újra fellángoljatok.
Biztos mindkettőtöknek vannak bizonyos vágyai, amiket nem mond ki. Egy kellemesen oldott estén egy kis alkohol társaságában beszélgethetnétek erről egy jót.
Lehet hogy nem is kell semmi extra, egy kis romantika, némi tüzesebb előjáték, vagy dögös fehérnemű megteszi a hatását, és visszalendít titeket a rendes kerékvgásba.
Az hogy nem érzel fellángolást mint az elején, ez mindenkinek eljön, de ez még nem jelenti a kapcsolat végét! Mint írtad eltávolodtatok de ez még visszafordítható. Valahogy vedd rá a pasidat h ne stréberkedjen annyit. A nőknek azér van egy pár tuti eszközük erre :)
Kezdjetek újra randizgatni. Több közös program.
Persze ha komolyan kell tanulnia, akkor lehet nem véletlen. Ha pl államvizsgái lesznek, vagy komolyabb szakon készül a vizsgaidőszakra, az teljesen más. Azt bizony túl kell élni, hogy utána sokkal jobb legyen.
Szóval türelem, aztán több egymásra fordított idő.
23F
Másfél év alatt nem lehet eltávolodni egymástól . Talán még megismerésre is kevés ez az idő .
Szerintem inkább mostanra derült ki , hogy nem egymásnak valók vagytok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!