Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet boldoggá tenni egy lányt?
Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 12:51
2/13 anonim válasza:
egy romantikus este a nagyvárosban, kalandozás, sok nevetés...
3/13 anonim válasza:
engem pl egy vacsorameghívással:)utána 1 mozival!
4/13 anonim válasza:
Ilyen egyszerű ?:O Én pedig mindig töröm a fejem azon, hogy milyen Új dologgal tudnék előrukkolni, hogy lenyűgözzem. Ez a sétálás, vacsi meg mozi elég közhelyes szerintem, de hát ha ez is elég.. A mosolygással mondjuk teljesen egyetértek. Az jó dolog, ha nem lehet lerohasztani az arcáról:D
5/13 anonim válasza:
elsőnek van igaza én 20000 ért bármit megtennék
6/13 anonim válasza:
Bahama szigeti út már talán boldoggá tenne engem:D
talán xd
7/13 anonim válasza:
Akkor elég olcsó vagy kedves 13:00-ás. Amúgy várlak holnap nálunk kapálni délre, úgyis jó puha a főd! :D
Kérdező kérdésére válaszolva: figyelmességgel, törődéssel, kedvességgel és nem utolsósorban ajándékokkal.
8/13 anonim válasza:
nekem nem függ össze a boldogság meg a pénz. nem a drágaság a lényeg, csak jól érezzük magunkat. hogy NEVESSÜNK!
9/13 anonim válasza:
1 nerc a szekrénybe
1 jaguár a garázsba
1 tigris a hálószobába
éééés 1 marhára aki mindezt fizeti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!