Törpeharcsákat tartok és meg akarom tudni mivel tehtem őket igazán boldoggá. Szeretik a búvóhelyet meg az akadót, de meg akarnám tudni mokor ellik, ívik? Stb.
ilyet?
Hároméves korában ívik elõször, nálunk általában májusban, de az Egyesült Államok melegebb éghajlatú déli területein a nyár folyamán többször is.
köszke
még annyit hagy kérdezzek milyen halakkal lhet össze rakni
és milyen növény kell nekik
Növények: Bármi ami megmarad;)
Más halakkal: Guppi, és akkor ne kell neki kaját adni egy ideig....
Más halakkal ne tartsd.
Növények: Hólyagos vízikehely, Anubias fajok. Kicsi a fényigényük, nehéz őket szétszedni. Ha ezek nem maradnak meg, akkor semmi.
A társítás attól függ, mekkora helyen tartod őket. Az alkalmas fajok egyike sem kicsi, több100, akár 1000 literes akváriumban szabad csak gondolkodni. Alkalmas lehet pár naphal, csapó sügér, kisebb(de ahhoz elég nagy, hogy a harcsa szájába ne férjen) kárászok, bodorka.
én mint horgász azt mondanám hogy egy vödörben is elélnek ha van nekik oxigén ezek olyan halak amit minden horgász útál mert mindent megeszik
én egy nap fogtam pellettel és rá fél órára villantóval is(a villantó nagyobb volt mint a hal)
és ezek konzerves kukoricán simán megélnek de a boldogságukhoz nem tudom hogy mi kell de mindent megesznek ami a szájukba belefér tehát nagyobb hallal lehet csak összetenni
de ha megunod őket nehogy valami tóba vagy folyóba belerakd mert a horgászok el fognak átkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!