Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! A k. rvázás szakítóok nálatok?
te minden lányt ismersz a világon?
gondolom nem,akkor meg ne írj baromságot!
a kérdezőnek:szakítanék a párommal azonnal!teljesen mindegy nálam,h kivel csal meg.ha megteszi,nincs második esély!
24n
előző vagyok.
lehet olyan pár,ahol működhet ez.te is ezt írtad.
mi a párommal egyszer beszélgettünk a megcsalásról és mindkettőnk álláspontja az volt,h nem tudnánk megbocsátani a másiknak!
24n
lehet h nyom némit a latban, h ez teljesen érzelemmentes dolog. van aki undorodik a párjától ha más nővel fekszik le, de van akinek csak az okoz szomorúságot, h már nem szereti. ez az utóbbi nem feltétlenül jár együtt.
igen sokszor előfordul házasságokban (ismerek egy párat, ahol a gyerek ugyan csak sejti, de sztem simán lehetséges), h már 10-20 éve együtt élnek, a férfi néha k.rvázik, az asszony nem vesz róla tudomást. túlságosan megszokták egymást ugyanis, és szeretik.
ebből kiidnulva egy 5-6 éves párkapcsolatban előfordulhat ilyen.
Természetesen azonnal szakítanék.. ha egyszer is félrelép, mindegy, hogy kivel és hogyan, az a kapcsolat végét jelenti nálam, nem adnék második esélyt sem.
24L
Attól még hogy prosti ugyan úgy félrekefélés.
És általában az nem fér bele egy kapcsolatba.
23F
Valamit nem kapott meg otthon?
Kommunikációs probléma van?
Az én férjem előttem évekig járt a lányokhoz, de neki eü. problémák miatt alacsony volt az önértékelése, meg beleszokott.
Viszont a gépiessége miatt tudja értékelni a párkapcsolati szexet.
Elmondása szerint sok férfi nem feltétlen a szex miatt megy oda, hanem hogy meghallgassák.
Szerintem egy őszinte beszélgetés nem ártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!