Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal párok, nálatok milyen volt az első közös karácsony?
4 hónapja élek együtt a párommal és ez lesz az első közös karácsonyunk, amit együtt töltünk. Szerintem kicsit furcsa lesz, hogy nem otthon leszünk a szüleinkkel szenteste és ahogy magamat ismerem honvágyam is lesz.
Nálatok milyen volt az első karácsony a szülők nélkül? Mit csináltatok szenteste?
23/L
Párom szüleivel voltunk :)
amig nincs pici,addig egyik éven itt,másikon ott van a szenteste
én alig várom az első közös karácsonyt:D
(jövőben lesz)
Még nem élünk együtt így karácsonykor kicsit itt, kicsit ott.
Mi már 8 éve együtt vagyunk, már gyerek is van, de attól még a Szentestét nem töltjük külön a szülőktől. Mi szeretjük a nagy családi karácsonyozást, a Szentestét anyuéknál töltjük és a nagyszülők is ott lesznek, mármint akik már dédszülők is.
Én úgy vélem, azért, mert egy kapcsolat komolyra fordul, a Szenteste még nem válik Valentin-nappá, ha eddig is családdal töltöttétek. Ha jó családotok van és szerettek együtt lenni, nem kell külön vonulni Szentestére, mi utána romantikáztunk, amikor hazaértünk és letettük aludni a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!