Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan amire titokban vágysz hogy megkapod a párodtól?
Figyelt kérdés
Én nagyon vágyok valamire, amit még párhónapja azt mondta megkapom most viszont már nem mondja, de azért izgulok mi lesz a fa alatt :))2011. dec. 17. 09:44
1/7 anonim válasza:
Nincs, nekem barmilyen ajandekot ad, nagyon fogok orulni. Nem a targy a lenyeg, hanem a szandek.
3/7 anonim válasza:
hát én meg magát a páromat akarom megtalálni a fa alatt :)
7/7 anonim válasza:
Személy szerint ha lenne párom én nem kérnék tőle semmi extrát, mert nekem az már egy nagyon nagy öröm hogy velem van ;-)de persze engem is érdekelne hogy mit is akar adni de én előbb foglalkoznék azzal hogy én mit adok.=)a lényeg hogy olyasmit adjon aminek tényleg örülsz(például nekem egyszer egyik barátnőm rajzolt nekem egy szívhez szólót és annyira meghatódtam hogy tényleg elfogott a írás...)
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!