Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai lányok nagy részénél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányok nagy részénél miért elfogadott és menő, ha egy jóképá fiú drogozik, szipózik, minden nap részeg?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek.
2011. dec. 16. 22:00
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem, mert a fősulin volt egy ikerszobatársam, vagyis egy másik szobában volt, de bármikor átjárhattam, mert csak egy zuhanyzó váalsztotta el a két szobát. Jóban is voltam vele, főbb a békesség. 1 év alatt 8 barátnője volt, de az egy év alatt 3 szor volt 2-3 hónapos elvonókúrákon. Szval többet volt elvonón, mint a suliban szinte. Mégis odáig voltak érte a nők. Elnézték neki a drogozást. Az más kérdés, hogy mindig ő dobta a nőit 1 hónap után.
2011. dec. 16. 22:26
 12/19 anonim ***** válasza:
mai lány vagyok és nagyon gáznak tartom, semmire nem becsülöm azokat a fiúkat. egyik barátomat ezért hagytam ott, mert untam, h mindig azzal traktál, h múltkor mennyire felszántotta a tudatát blablabla...és hasonló hülyeségek. nekem ne jöjjön a defektjével
2011. dec. 16. 22:28
 13/19 anonim ***** válasza:
azt veszem észre, hogy nem elfogadott, hanem elvárás. Ha nem vagy ilyen, lenéznek, hogy "nincs életed". Tisztelet a kivételnek!!!
2011. dec. 16. 22:30
 14/19 anonim ***** válasza:

A drogok valamilyen szinten érdekesek, azt be kell vallani. Tilos, ezért érdekes.

Ha még jó pasi is, akkor az külön jó pont.

Hosszú távon nem az ilyen fiúkat választják, de fiatalon még ők a nyerők a lányoknál.

2011. dec. 16. 22:33
 15/19 anonim ***** válasza:

a mai fiúk nagy részénél miért elfogadott és menő, ha valaki több faszt fogott, mint kilincset?

ja hogy nem? hagyjátok már abba ezt a kib.szott általánosítást!!!

2011. dec. 16. 22:40
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem általánosítok. Csak az a baj, hogy a Gyíkre írogató csajok külön populációt képeznek. Rajtuk kívül az összes fiatal lány az ilyenekre bukik.
2011. dec. 16. 22:52
 17/19 anonim ***** válasza:
egyetlen egy lány ismerősöm sem bukik a drogosokra még a legnagyobb ribancok sem... nem tudom hol találkozol te ilyenekkel
2011. dec. 16. 22:55
 18/19 anonim ***** válasza:
normális embernek nem jön be ez a viselkedés, ergo az ilyen lányok nem normálisak.
2011. dec. 16. 23:03
 19/19 anonim ***** válasza:

Azért, mert ők se különbek...

De amúgy tényleg így van. Vigyáztam rá és még most is igyekszem vigyázni, hogy a lányok társaságában ne nagyon káromkodjak, de rá kellett jönnöm, hogy sokszor tök felesleges, mert semmi bajuk a mocskosszájú fiúkkal, sőt ők is ugyanúgy káromkodnak. És én azt nagyon rühellem.

2011. dec. 17. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!