Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is "össze szokta kaparni" a párját, ha az részeg?
Újabban sok mindenkitől hallottam, hogy "haaah, az ő barátja/barátnője berúgott, és fújj, undorító, r.ohadjon meg, hogy tehetett ilyet? és ő biz, úgy látni sem hajlandó...".
Mi sem vagyunk barátommal alkoholisták 1-2 havonta ha iszunk, de néha még az se, de olyankor többször volt, hogy én szedtem össze valahonnan, mert tök részeg volt, vagy ő engem, ha én voltam részeg.
Nem tudom. Ez tényleg olyan gáz dolog? Nekünk ez valahogy teljesen automatikusan jött... Másnap elmeséljük milyen baromságokat magyarázott a másik, röhögünk egyet, aztán kb ennyi. :D
20L
előfordult. én nem vagyok antialkoholista, bár a részeg ember valóban nagyon idegesítő, de előfordult hogy kellett exeim összeszedni, józanítani, kimenteni a rendőröktől, hazarángatni... meg úgy általában mindig minden szerencsétlen részeget rám testálnak mindenhol valamiért.
nem fogom otthagyni szerencsétlent csak mert juj az erkölcsök meg ehj de csúnya rossz dolog is az alkohol.
Hát kérdező, aki ilyeneket mond a párjának, ha egyszer-kétszer előfordul, hogy berúg, az szánalmas.
Azért alkotunk egy párt, ha a másik bajban, gondban van, segítsek neki/segítsen nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!