Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? úgy érzem meghalok!
Szerelmes vagyok egy fiúba a suliból , de még csak nézzük egymást és elég sűrűn felbukkan ott ahol én vagyok.
De nemtudom mit tegyek van aki mondja barátnőm h őt mustrálgatta... ( engem nem mustrálgatott , mindig a szemembe néz csak)
másik barátnőm meg szépségversenyen volt ahol a fiú is fellépett( csak köszönő viszonyban vannk) és másnap érdeklődött nála a fiú hogy hogy sikerült..
udom hogy talán idiótán hangzik , de bárki mond ilyet mindig sírnom kell (írígylem őket hogy beszélhetnek vele)
És már elegem van , teljesen kikészülök lelkileg :( és ha nem lesz köztünk semmi akkor végképp , mert rájöttem hogy nagyon szerelmes vagyok ( de nem akarok a "rajongói" közé kerülni)de ő ebben az évben elballag :'( SEGÍTSETEK KÉRLEK! :( 16/L
szerintem hívd a Mosómedve és társait! ők arra tették fel az életüket, hogy segítsenek a bajbajutott embereknek!
Amikor meglátod a fiút kezdj el üvölteni, hogy "segíts Mosómedve és társai" de kiba* hangosan.
én is vmi ilyesmit érzek egy 9.es után... Pár ismerősöm szerint ronda, nekem meg a kishercegnőm, csak nem merek hozzá odamenni:S Gondolkoztam rajta hogy 4. óra után lehúzok egy-két korty páleszt és úgy menni fog a menzán.
F18
utolsó
szerintem menj oda :) veszíteni nem veszíthetsz... és a lányok sokszor várják hogy menjen már oda hozzájuk a fiú.. én is ezt várom, csak én lehet hiába várok :/
Én a kiszemelteimmel úgy csinálom, hogy ha egy helyen vagyunk, és egyértelműen lát engem, akkor ott hagyom "véletlen" pl. a sálam vagy füzetet, azon a nevem is legalább rajta van. Ha udvarias, biztos, hogy utánam viszi. És már is meg van a téma.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!