Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? úgy érzem meghalok!
Szerelmes vagyok egy fiúba a suliból , de még csak nézzük egymást és elég sűrűn felbukkan ott ahol én vagyok.
De nemtudom mit tegyek van aki mondja barátnőm h őt mustrálgatta... ( engem nem mustrálgatott , mindig a szemembe néz csak)
másik barátnőm meg szépségversenyen volt ahol a fiú is fellépett( csak köszönő viszonyban vannk) és másnap érdeklődött nála a fiú hogy hogy sikerült..
udom hogy talán idiótán hangzik , de bárki mond ilyet mindig sírnom kell (írígylem őket hogy beszélhetnek vele)
És már elegem van , teljesen kikészülök lelkileg :( és ha nem lesz köztünk semmi akkor végképp , mert rájöttem hogy nagyon szerelmes vagyok ( de nem akarok a "rajongói" közé kerülni)de ő ebben az évben elballag :'( SEGÍTSETEK KÉRLEK! :( 16/L
Palm
félre érted.. :D barátnőm volt a szépségversenyen.. a fiú mással lépett fel, vagy tánc (néptánc) vagy vers ( gyönyörűen mond verset)
ma 18:52 válaszoló lennék
Amúgy Eliz:
Lehet van benne valami viszont ha neki mész mert nem veszed észre és bocsánatot kérsz... az jó:) és utána jó szöveg: Bocsi nagyon megütöttelek? vagy valami ilyesmi :):D
Szerintem tedd meg,ismerkedj !
Én is megtettem,pedig bárki megmondja,hogy besz@ri vagyok.:D
Bejelöltem a fiút,találkozgattunk is,igaz nem sokszor..végül,összejött nem tudom miért,de az egyik csajhaverjával..pedig nemrég előtte velem akart találkozni ,dicsérgetett stb.
Valószínű,hogy csak egy dolog miatt jött össze azzal a lánnyal..:\
Ennyi..megismertem,és nem bántam meg! Nem volt túl kedves,amit tett (megtudtam róla még 1-2 dolgot is,közös ismerőstől,nem tudom őszintén tényleg amúgy miért vert át:\),de legalább megpróbáltam és tuti megbántam volna,ha nem jelölöm be stb,még ha nem is sült el túl jól !
Szerintem próbálkozz..tegyél meg kb. mindent,ha tényleg kell!
Csak ügyesen! :P
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!