Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? úgy érzem meghalok!
Szerelmes vagyok egy fiúba a suliból , de még csak nézzük egymást és elég sűrűn felbukkan ott ahol én vagyok.
De nemtudom mit tegyek van aki mondja barátnőm h őt mustrálgatta... ( engem nem mustrálgatott , mindig a szemembe néz csak)
másik barátnőm meg szépségversenyen volt ahol a fiú is fellépett( csak köszönő viszonyban vannk) és másnap érdeklődött nála a fiú hogy hogy sikerült..
udom hogy talán idiótán hangzik , de bárki mond ilyet mindig sírnom kell (írígylem őket hogy beszélhetnek vele)
És már elegem van , teljesen kikészülök lelkileg :( és ha nem lesz köztünk semmi akkor végképp , mert rájöttem hogy nagyon szerelmes vagyok ( de nem akarok a "rajongói" közé kerülni)de ő ebben az évben elballag :'( SEGÍTSETEK KÉRLEK! :( 16/L
1. mosd meg a fejed hideg vízzel.
2. nyugi
3. próbálj vele ismerkedni .. nem hinném,hogy szerelmes vagy,ez még kevés,hisz nem is ismered. :/
ja és ha annyira szeretnéd a fiút megismerni,hát kezdeményezz..
4. ha mégse jönne össze a dolog,soha ne feledd: nem egy fiúból áll a világ ! :)
5. nem halsz meg
6. szilvásbukta :)
Amúgy megértelek,nekem volt,hogy nagyon tetszett egy fiú..(kavartunk is egyszer,de soha nem tudtunk róla beszélni,hogy mi legyen velünk:\ Állítólag ő is akart velem beszélni,de nem jött össze mégse teljesen. hosszú sztori). Sírtam én is miatta,ha láttam mondjuk,hogy egy lány írt az üzenőfalára..pedig nem sokat beszéltünk. Tudtam,hogy ez nem szerelem,de ő volt az a fiú,akiért sok dolgot megadtam volna ..
Fél évig tetszett,de még a mai napig össze tudnék vele jönni szerintem.(Most lesz egy éve,hogy kavartunk:/)
Szerencsére,már nem olyan erős érzéseim vannak iránta,ennek azért örülök.
16/L
"szépségversenyen volt ahol a fiú is fellépett"
Itt elásta magát...
Szerintem foglald le magad más dolgokkal.
Mindenkinek más a gyönyörű..és ne becsüld le SOHA magad!
Csak annyi az egész,hogy jó kisugárzás,kedvesség,jófej vagy és nagy mosoly is persze:P
szerintem. (:
Palm
Hogy érted hogy elásta magát?
2 tipp:
1.ha ő kell,hát próbáld meg megszerezni..és ha úgy is érzed,hogy tetszel neki,akkor se add be egyből a derekad..;) Ha tényleg kellesz neki,küzdeni fog!ha meg nem,más után néz,annyit is ér..
2. felejtsd el,sok fiú van.
na most válassz és ne mondd,hogy "nem tudom" !
utolsó
kell és kész! nem a külseje miatt.. a kisugárzása és minden ami benne van.. nem akarom hagyni újra ismételni az eddigi szerelmeimet.. :/ Mindig feladtam és inkább depiztem.. és most is ott tartok.. csak próbálom magam élve tartani..
attól félek hogy csak áltatom magam azzal hogy érdeklem :/
utolsó vagyok:
nem is mondtam,hogy a külseje miatt kell neked..
de amúgy szerintem dönts,ne pedig őrlődj. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!