Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sex kapcsolatban vagyok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eva0822 kérdése:

Sex kapcsolatban vagyok egy sráccal és hát titokban szoktunk talizni és hát mindenkinek aki látott minket azt mondta h nem ismer meg stb ez nekem rosszul esett ezért azt irtam neki h akor felejtsen el. Haragszik rám?

Figyelt kérdés
2011. dec. 16. 12:14
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Én 19 ő 25 éves
2011. dec. 19. 13:27
 12/22 A kérdező kommentje:
Lényeg h lezártam vele azt hiszem kicsit szar de hát ez van .. nekem rosszul esik h ő ilyen h képes az utcán otthagyni stb.. volt már rá példa meg este a sötétben haza meni meg ilyenek... mindegy össze jöttem a haverjával tudom nem szép dolog de hát ő számba veszi h én is ember vagyok és képes volt elkísérni az utcán na ez a nem mindegy !
2011. dec. 19. 13:30
 13/22 anonim ***** válasza:
Úúristen :'D
2011. dec. 19. 13:34
 14/22 A kérdező kommentje:
mi úristen
2011. dec. 19. 13:35
 15/22 anonim ***** válasza:

Idefigyelj: a szexkapcsolat azt jelenti, hogy CSAK SZEXET AKARSZ a másiktól, és ez kölcsönös, tehát kölcsönösen használjátok ki egymást. Mert te nem akarsz mást, csak a testét, ő sem akar mást, csak a testedet.

Úgyhogy igen, használjátok egymást, és ezzel nincs semmi baj addig, míg mindkét félnek ennyit jelent. Szerintem neked (amolyan női módon) többet, erről viszont nem ő tehet, neked kellett volna felérni ésszel. Most gyakorlatilag felköptél és aláálltál.

2011. dec. 19. 16:03
 16/22 A kérdező kommentje:
Hát nem érzek iránta többet csak bunkónak semm kell lenni h a kocsmában vagy máshol meg se ismer érdekes más pasi oda tud jönni mások előtt beszélgetni meg köszöni mindegy...
2011. dec. 20. 12:23
 17/22 anonim ***** válasza:
Szerintem jol tetted hogy ott hagytad neki csak egy lyuk voltal amibe beleverte amikor tele volt a zacskoja..abbol is lathatod felhivott mert dugni akart de nem azert hogy elhivjon moziba vagy setalni esteleg egy muzeumba utanna egy vacsorara es utanna esteleg haza kiser vagy felhiv magahoz es ott esteleg kedves szavakkal ostromoz.Neeeem ez nem igy van hanem ha nem kap mashol pinat es tele a zacskoja akkor johetsz de csak akkor hat ezert is egy >>low clas citizen<< hogy ugy mondjam itt maradt a multbol. lumpen proletar...mert csak a farka utan megy es nem tiszteli a masikat..lehet hogy nös es azert nem er ra maskor ... csak errol nem beszelt mert erre mar nem volt batorsaga es gerince..Tehat egy gerinctelen ember..a csigahoz tudom hasonlitani aki a nyala utan huzza a csikot es nincsen gerince .Na ettol te tobbet erdemelsz es latod az uj fiu haza is kisert es mar ennyi is a kulombseg esnem is bujkal.. jo cseret csinaltal es ha a masik jelentkezik eszedbe ne jusson ra erni neki ..keressen mast akibe bele veri es akinek ez jo..Te ennel legyel igenyesebb..ezt tanacsolom... 55/F
2011. dec. 20. 18:33
 18/22 A kérdező kommentje:
utolso komment : hát jol tettem de amugy már nem is keres a másik.. szoval valoszinü h esztergom felé vagy valahol van neki más.. de mindegy a másik jobb :)
2011. dec. 25. 14:27
 19/22 A kérdező kommentje:
Ez a szivás .. kibékültünk
2012. jan. 3. 09:36
 20/22 anonim ***** válasza:
Viszket a puncid, nem baj az. Csak ne állíts fel irreális elvárásokat. A szexkapcsolat annyit jelent, hogy csak szexeltek. Minden más ezen kívül elhanyagolható.
2012. jan. 3. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!