Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl nagy jelentőséget tulajdon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy jelentőséget tulajdonítok a kapcsolatomban a facebook-nak. Állandóan lesem a párom, hogy mit csinál. Ez kikészít, mégsem bírom megállni. Hogy szokhatnék le erről?

Figyelt kérdés
2011. dec. 16. 12:04
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%

nem tudom miért bántjátok a kérdezőt, ez igen is létező "probléma" és nem csak a tinik körében. A kapcsolatok 75 %a a facebook miatt megy tönkre.

A csajok ott nyugodtan nyomulhatnak a pasikra like ide like oda stb, a pasik is simán nyomulnak a lányokra. Tök mindegy h milyen kapcsolatban él.

Ha ti is ránéznétek a párotokéra tuti h lenne veszekedés, mert biztos h írt olyat aminek nem örülnétek.

3ismerősöm is szakított emiatt, pedig már 38 évesek is elmúltak.

A megoldás ne legyen egyikötök sem a facebookon.

2011. dec. 16. 12:41
 12/20 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondolom, hogy mindenki addig nyugodt, amíg meg nem látja, hogy miket aktívkodik ott a szerelme. :)
2011. dec. 16. 12:45
 13/20 anonim ***** válasza:

Az én környezetemben is sajnos több olyan pár volt, akiknek emiatt ment tönkre a kapcsolatuk. Jó, hogy akkor az a kapcsolat olyan is lehetett...

Mondjuk legjobb barátnőmnél megesett, hogy a párja eljegyezte, de attól még a srác szeretett FB-n 'ártatlanul' flörtölni a csajokkal... megcsalás, majd lebukás lett a vége.

Hogy a kérdésedre válaszoljak, szerintem erről nem lehet leszokni. Párommal mi ezt az egészet az elején megbeszéltük, és nem vagyunk fenn FB-n. Évek óta boldogok vagyunk (szerencsére), mindjárt esküvő. Neki a haverja is a barátnője miatt törölte le magát. Szóval ha a felek szeretik egymást, akkor egy FB profilról igazán nem nagy áldozat lemondani!

2011. dec. 16. 13:05
 14/20 anonim ***** válasza:

Van is okod féltékenykedni, mert ez a srác izélgeti a barátnődet:

[link]

2011. dec. 16. 13:24
 15/20 anonim ***** válasza:

a parod is 5 percenkent csinal valamit hogy neked legyen mit nezni??

amugy le lehet szokni ha akarsz

2011. dec. 16. 13:46
 16/20 A kérdező kommentje:
Elég aktív, igen.
2011. dec. 16. 13:57
 17/20 anonim ***** válasza:
Itt van a megoldás! Szakítsatok meg minden fizikai kapcsolatot, nehogy a facebook rovására menjen! Aztán kezdjetek el versenyezni, ki a vagányabb a társasági oldalon, kinek van több ismerőse, kinek van több lájk-ja, kinek írnak többet az üzifalára. De ne feledd, csak elektronik szex, ez az 1-es számú szabály, ha igazából dugnátok akkor közbe nem tudnátok válaszolgatni a kommentekre és természetesen csökkenne a népszerűség, kinek kell ez?
2011. dec. 16. 15:24
 18/20 anonim ***** válasza:
Kapcsold ki a gépet.
2011. dec. 16. 17:38
 19/20 anonim ***** válasza:
függj bele vmibe! játékot nem ajánlanék egy nőnek... nemtom... találj ki vmit amibe belefügghetsz:D
2011. dec. 16. 17:43
 20/20 anonim ***** válasza:
én pl úgy szoktam le erről, hogy megmondtam neki, hogy azonnal változtassa meg a jelszavát, mert tudtam és egyfolytában nézegettem kivel beszél stb. mivel eleinte nem akartam neki megmondani, ez csak feszültséget szült... mert én ha láttam, hogy lánnyal beszél mindig tökre kivoltam, neki meg ugye nem mondhattam el, mi az igazi ok. aztán egyszer erőt vettem magamon és inkább megmondtam neki, hogy változtasson jelszót, mert hiába próbáltam, mindig a kíváncsiság győzött. azóta kevesebb a feszültség köztünk :D nekem jót tett.
2011. dec. 16. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!