Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy jelentőséget tulajdonítok a kapcsolatomban a facebook-nak. Állandóan lesem a párom, hogy mit csinál. Ez kikészít, mégsem bírom megállni. Hogy szokhatnék le erről?
nem tudom miért bántjátok a kérdezőt, ez igen is létező "probléma" és nem csak a tinik körében. A kapcsolatok 75 %a a facebook miatt megy tönkre.
A csajok ott nyugodtan nyomulhatnak a pasikra like ide like oda stb, a pasik is simán nyomulnak a lányokra. Tök mindegy h milyen kapcsolatban él.
Ha ti is ránéznétek a párotokéra tuti h lenne veszekedés, mert biztos h írt olyat aminek nem örülnétek.
3ismerősöm is szakított emiatt, pedig már 38 évesek is elmúltak.
A megoldás ne legyen egyikötök sem a facebookon.
Az én környezetemben is sajnos több olyan pár volt, akiknek emiatt ment tönkre a kapcsolatuk. Jó, hogy akkor az a kapcsolat olyan is lehetett...
Mondjuk legjobb barátnőmnél megesett, hogy a párja eljegyezte, de attól még a srác szeretett FB-n 'ártatlanul' flörtölni a csajokkal... megcsalás, majd lebukás lett a vége.
Hogy a kérdésedre válaszoljak, szerintem erről nem lehet leszokni. Párommal mi ezt az egészet az elején megbeszéltük, és nem vagyunk fenn FB-n. Évek óta boldogok vagyunk (szerencsére), mindjárt esküvő. Neki a haverja is a barátnője miatt törölte le magát. Szóval ha a felek szeretik egymást, akkor egy FB profilról igazán nem nagy áldozat lemondani!
a parod is 5 percenkent csinal valamit hogy neked legyen mit nezni??
amugy le lehet szokni ha akarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!