Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged is zavarna ha a barátnőd egyfolytában mobil facebook-ozna mikor veled lenne?
Az,hogy mást csinál, jelesül a telefonját buzerálja,mikor veled van, egyértelmű jelen annak,hogy nem tisztel téged.
Lapát utca 2 neki.
háát megmondanám neki h vagy a kúrva telefonod és a facebokod vagy én! de a kettő egyszerre nem megy!
ÉS ha 3.x-ra is ezt tenné akkor 1! repülne a telefon!!
2.! Repülne ő is!
Nem vagyok én agresszív ember,igazából hetente 3-4 X találkozunk,ma például együtt voltunk úgy 4 órát és körülbelül 10-15 percenként facebookozott 5 percet.
Igazából szeret mert ő akar csókolózni ,ő simogat,ő akar jobban kefélni de akkor is ez engem eléggé bosszant.
Majd meglátjuk mi lesz de ez eléggé idegesítő mert én is azt érzem,hogy semmibe vesz és a facebookon az osztálytársai meg a barátai százszor fontosabbak neki mint én.
Kérd meg szépen, hogy mikor veled van, ne netezzen, inkább rád figyeljen.
23F
Engem az is zavar ha fészbúkozik mert rühellem a fészbúkot!!!
Aki azon él az szerintem eléggé szegényes lelkületű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!