Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Ti hogy reagáltok rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti hogy reagáltok rá ha a nő kezdeményez?

Figyelt kérdés
K.rvás-nak tartjátok azt a nőt, vagy örültök, vagy nem ha mondjuk egy csinos nő odamegy hozzátok a munkahelyeteken vagy akárhol és kedves veletek, "ál"problémával fordul hozzátok (persze rájöttök hogy miattatok ment oda) és látványosan kedvesebb veletek mint a kollágátokkal,vagy haverotokkal vagy bárkivel? Vagy esetleg elijeszt? És lányok, ti már próbálkoztatok így valamilyen kitalált dologgal odamenni manushoz csak hogy legyen valami kontaktus? Miylen sikerrel?
2009. máj. 17. 22:36
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem, persze ha van vkije nem közelednék csak ezt még nem tudom, sőt nem is ismerem az a baj csak látásból. Semmi közös ismerős, ez azért nehéz így.. de semleges beszélgetést tudnék kezdeni vele.. csak még nem tudom hogy:) Utána meg ha egyszer én kezdtem beszélgetést, utána tudok rá mosolyogni később és nézni, utána már nem nekem kéne odamennem persze.
2009. máj. 18. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!