Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Ti hogy reagáltok rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti hogy reagáltok rá ha a nő kezdeményez?

Figyelt kérdés
K.rvás-nak tartjátok azt a nőt, vagy örültök, vagy nem ha mondjuk egy csinos nő odamegy hozzátok a munkahelyeteken vagy akárhol és kedves veletek, "ál"problémával fordul hozzátok (persze rájöttök hogy miattatok ment oda) és látványosan kedvesebb veletek mint a kollágátokkal,vagy haverotokkal vagy bárkivel? Vagy esetleg elijeszt? És lányok, ti már próbálkoztatok így valamilyen kitalált dologgal odamenni manushoz csak hogy legyen valami kontaktus? Miylen sikerrel?
2009. máj. 17. 22:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Vidáman fogadnám :D az olyan üdítő érzetet is adhat főleg ha rossz kedved van ,hogy egy nő rád nyomul aki jól is nézz ki ! De máskor meg zavaró is lehet ,ha van barátnőd és kellemetlen helyzetbe hoz :)
2009. máj. 17. 22:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én örülök neki. Ha még nem is akarok tőle seemit, legalább önbizalmat ad. :)
2009. máj. 17. 22:44
 3/11 A kérdező kommentje:
És ha az illető akihez odamegyek kimondottan a kérdésre szorítkozik, szóval mondjuk válaszol rá mennyi az idő, vagy segít de ennyi és közben nem is kedves akkor nem örült túlzottan?:)
2009. máj. 17. 22:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen jó érzés. Nem kell a csajnak a randit megszervezni, de kezdeményezni simán lehet.
2009. máj. 17. 23:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

De ismerős ez nekem! Én szorgalmasan próbálkoztam a férjemnél annak idején, bár nagyon finoman, a jó részét észre sem vette. Mindig egy-két szóval leépített, röviden megválaszolta az álproblémámat, a kedvesség tetszett neki, de nem tulajdonított neki jelentőséget. Ez ment két évig. Akkor úgy döntött, hogy most már asszony után kellene nézni, és én jutottam az eszébe. Erőteljesen kezdeményezett, mert úgy gondolta, hogy valószínűleg nem ütközne akadályba.

Hozzátartozik a dologhoz, hogy eszébe se jutott, hogy k*rva lennék, mert erősen konzervatív a felfogásom a fiú-lány kapcsolatról, és ezt ő tudta. Neki is az egyébként.

Szerintem nincs abban semmi rossz, amit tervezel. Ha nincs a múltadban olyan, ami miatt logikus lenne a k* következtetés, nem kell félned. Persze lehetnek szennyes gondolkodású haverok, akik kifigurázhatják, ha észreveszik. Ezekre vigyázz.

2009. máj. 17. 23:30
 6/11 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a bíztatást, még csak tervezem hogy odamegyek hozzá, csak pont ettől félek hogy leráz majd valami határozott a témára szorítkozó válasszal.. Akkor nehéz mit tenni. És igazad van a munkatársaitól én is félek, megpróbálom majd egyedül megtalálni hogy akkor menjek oda hozzá, mert különben a többi pasi biztos mondja majd neki hogy menj rá a csajra biztos lefekszik veled ha már magától jött.. pedig nem így van, csak nem bízom abban hogy ma egy férfi biztosan fog kezdeményezni.. Köszi:)
2009. máj. 17. 23:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
en igy ugyanebbe a cipobe jarok!:)en messengeren felvettem es ott beszelgetunk,de nem sokat mindig egy keveset!remelem eszrevette hogy nemcsak unalmamba beszelek vele!csak a baj hogy van baratnoje az illetonek es nem tudom mennyire fontos neki!de en azert probalkozok,hidd el hogy sok mindent nincs amit veszits:D
2009. máj. 18. 07:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha bejön a csaj, akkor határozottan örülök, ha nem, akkor nem annyira. :P
2009. máj. 18. 08:13
 9/11 anonim ***** válasza:
78%

Mondjuk én nem ismerkedtem munkahelyen, vagy buliban, vagy interneten, és ugye más a helyzet, viszont van sok barátnőm akik így "becserkésztek" már pasit. Szerintem az, hogy beszélgetésbe elegyedsz vele, és így felhívod magadra a figyelmét, az elég. De állandóan megkeresni szerintem szánalmas, és nem is célravezető. Most őszintén, neked kell egy olyan tutyimutyi pali aki csak azért kezd viszonyba veled mert belelököd a helyzetbe? nekem nem kéne. A másik meg, tudd meg, van-e valakije. És ha van, akkor szerintem hagyd, mert ha őt otthagyja érted akkor téged is ejteni fog, 100 %, az első problémánál ami felmerül. vagy lehet hogy nem is fogja otthagyni, csak játszik veled, mondván, anyukám te kezdted... és meg kell mondjam igaza lesz.

Szóval a barátnőim közül akik volt egy, aki végül is férjhez meg a fiúhoz akit kinézett magának. Nagyon az esete volt a srác, de a srácnak ő nem volt az, ezért 1 év után elváltak. azóta jó barátok.

Másik csaj meg szórakozóhelyen kezdett beszélgetni egy pasival, és együtt voltunk, emlékszem még vissza is ment elkérte a pasi számát. Persze hogy imponált neki, de egy nagyon se veled se nélküled kapcsolat lett belőle. Szerintem nem érte meg.

Én úgy tapasztaltam, hogy a nő részéről elég jelezni, mosollyal, eseteleg semleges beszélgetéssel, hogy nyitott. A pasi kezdeményez, ha akar. Ha nem akar akkor felesleges tálcán nyújtani a lehetőséget mert csak pofáraesés lesz belőle. Ja igen, és anyukámnak is volt egy ilyen esete. elmesélte. Egy szórakozóhelyen szintén odament egy pasihoz, kicsit beszélgetett vele, és ő adta oda magától a számát, a pasi nem kérte. Aztán találkozgattak, teljesen belezúgott a pasiba, de az visszament a volt barátnőjéhez.

Mondjuk ez nem jelenti azt, hogy nem jöhet össze a dolog, és biztos jól esik egy pasinak a közledés, mert nekik is kell önbizalom. De biztos nem jó túlzásba vinni.

30/N

2009. máj. 18. 09:52
 10/11 anonim ***** válasza:
91%
Örülök neki ne mindig mi melózzunk a csajokért.
2009. máj. 18. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!