Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszafogadnátok a régit?
Egyszer már bizonyította, hogy van más is, akit nálad jobbnak tart. De mivel nincs ló, jó a szamár is...
Most így vakon nem tudom megmondani, de (ha rosszul tippelek szólj)szóval gondolom sok érv szól a csaj/srác mellett is, meg gondolom a kémia is működik, fontos is, tetszik is, blablabla. De hidd el, csak azért feléd nyit, mert a másik nem jött be. Újra megteheti.
Egyébként őszintén... tényleg annyira fontos neked? vagy csak azt hiszed, hogy fontos???
Miért vagytok benne biztosak, hogy újra megteszi? Egyébként sem volt közöttünk még semmi. Tudom már, rosszul tettem fel a kérdést. Újra elfogadnátok-e a közeledést? Így helyes.
Egyébként meg hamar elfogynának a pasik/csajok, ha ilyen alapon döntenénk. Ha valaki már egyszer járt valakivel, akkor az soha többet nem kaphat új párt.
Vagy csak számomra szűnik meg mint lehetőség, mert helyettem választotta a másikat, mindenki más számára megmarad?
És miért biztos,hogy ismét mást választana? Egyébként ilyen esetben az az íratlan szabály, hogy ha a másik kellett, akkor nekem már soha többet nem kell.
Kedves Kérdező!
Szerintem tök mindegy hogy tennéd fel a kérdést: elfogadnátok-e a közeledését vagy visszafogadnátok-e a régit.. Egy biztos! Ha úgy érzed tüskét hagyott benned, hogy mást választott helyetted akkor minden bizonnyal ez rosszul eshetett számodra. Rajtad áll hogy döntesz.
Ha ezt a sérelmet képes vagy legyőzni , gondolom a tüske sem fog szúrni többé és jöhet a megbocsájtás! Lehet hogy bejön , de az is lehet ha ló nincs jó a szamár alapon megint ebbe a helyzetbe kerülsz. Az ostoba emberre jellemző, hogy mindig a saját kárán tanul!
Egy biztos! Ha velem ilyen megtörténne minden bizonnyal a bennem uralkodó önérzet és tartás meggátolna abban, hogy nyisson felém. messze ívben elkerülném!
De leszögezem! Ez az én személyes véleményem!
A döntés a te kezedben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!