Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit válasszak? A régit vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak? A régit vagy az újat?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel pár hónapja szakítottunk két év után, de még mindig jóban vagyunk.Elmegyünk néha moziba,sétálni de mint csak barátok. Van neki egy barátnője, aki kedves,aranyos és szép, vele is jóban vagyok, és úgy látom,hogy tetszek neki. De lehet, hogy az exbarátnőmnek is,úgy látom,újra próbál közeledni felém.Mit tegyek?
2011. ápr. 20. 19:28
1 2
 1/12 tsz-tag ***** válasza:
titokba reszeld mind2őt...gondolj magadra is rohanó világunkba:)
2011. ápr. 20. 19:29
 2/12 A kérdező kommentje:
nem a reszelésre hajtok... de amúgy csak 17 vagyok...:P
2011. ápr. 20. 19:33
 3/12 anonim ***** válasza:
te döntöd el, hogy mit teszel, de figyelmeztetlek. ha a barátnőjével kavarsz, az neki nagy és szinte gyógyíthatatlan sebet fog okozni. Főleg hogy barátok is vagytok még, egykori érzelmei, hovatartozása iránti érzései megmaradtak.
2011. ápr. 20. 19:36
 4/12 anonim ***** válasza:
Naja, természetesen úgy értettem, ha komoly volt a kapcsolatotok...
2011. ápr. 20. 19:37
 5/12 tsz-tag ***** válasza:
ez olyan hogy üzletben nincs barátság...nyugodtan kezdj ki vele, ha szakítottatok felfogtátok mind2-en hogy nem kelletek egymásnak egy életen keresztül...Úgyhogy, reszelj...:D kor nemszámít...
2011. ápr. 20. 19:38
 6/12 A kérdező kommentje:
Persze,hogy komoly volt.Nagyon szerettük egymást.De szerintem nem "bánná", ha a barátnőjével jönnék össze, mert szokta kérdezgetni, hogy már van-e valaki új (de inkább jókedvűen, mint féltékenykedve)
2011. ápr. 20. 19:42
 7/12 tsz-tag ***** válasza:
hohóóó ne nyald be...csak nem mutatja, megőrülne ha tudná hogy lett valakid:D főleg ha az a bnője lenne
2011. ápr. 20. 19:43
 8/12 A kérdező kommentje:
Mindhárman osztálytársak vagyunk,egész nap össze vagyunk zárva.Szóval szerintem feltűnne neki,ha barátságnál több lenne közöttünk
2011. ápr. 20. 19:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyik se... Az ex-el azért ne mert ami egyszer elromlott az többször is elfog. A barátnővel meg azért ne mert az esetleges kis kalandod miatt egy élet barátságát tönkretehetnéd.
2011. ápr. 20. 20:12
 10/12 anonim ***** válasza:

mindig az új kapcs-t kell választani

ez alap.

2011. ápr. 20. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!