Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit valasszak, az ujat aki mindent iger, vagy a regit, akiről nem tudom mit erez?
Aki nehezen tud megváltozni vagy nem is akar, azzal én nem terveznék hosszútávra. De ez csak az én hozzáállásom.
Mi lenne, ha megbeszélnéd mindkettőjükkel ezt a dilemmádat és megkérdeznéd őket, hogy mit választanának, ha a helyedben lennének?
Szerintem hallgass az érzelmeidre,melyik az erősebb? A maradási vágy, vagy inkább mennél? Nem hiszem hogy ebben mi reálisan tudnánk tanácsot adni, de azt sem hogy bármelyik srác kettejük közül objektiven tudna válaszolni. Ez a Te életed, a Te érzelmeid. Hiszel még a jelenlegiben, vagy nem? Vágyod az újat, vagy nem?
Személy szerint azthiszem már döntöttél. Ha megfordult a fejedben a szakítás lehetősége, akkor már nem ér annyit számodra a kapcsolatod, hogy maradj. De persze ez csak a személyes véleményem. Illetve még annyit füznék a dologhoz, hogy akármennyire is szenvedsz, szakítani nemlesz könnyű, ez tapasztalat...
Hát(mégha ez nagyon önzően hangzik is) én döntenék az új sráccal.
Viszont félek h mi lesz ha nem komoly?? Ha csak hülyit?? Akkor inkább vhogy helyrehoznám a régi kapcs. minth valaki átverjen....
ezért kérek tanácsot, h szerintetek honnan tudhatom h komoly v sem?
Nekem jelenleg vizsgáim vannak és nagyon szeretem barátnőmet és hinni szeretném, hogy eleget törődök vele (gyakorlatilag mást se csinálok szabadidőmben) viszont tudom, hogy jövő péntekig BIZTOSAN nem fogunk találkozni mert van olyan egyetem ami nehéz és halálosan nehezek a vizsgák. Ne akard, hogy a barátod beáldozza az egyetemét azért, hogy megnyugtassa a lelkedet, mert ez egy elég nagy kitolás lenne vele szemben.
Ettől függetlenül nem tudom mit várhatsz ettől a kapcsolattól, de ha most vizsgaidőszakban szakítanál vele akkor mindenből megbukna.
Teljesen megértelek, én is ugyanebben a cipőben járok. Az új mindent megtenne értem, a régi pedig le se izél, nem keres, és ha szólok érte, hogy ez a bizonyítás, akkor meg azt mondja hogy ő akarja, de én mindig balhézom, satöbbi... örökké veszekszünk, viszont még él bennem a remny, hogy megjavul. én is félek az újtól, mi van ha átver. én a réginek megszabtam, ha eddig és eddig nem változtat vége, de le se szarja. tényleg nem érdemel meg. tudja hogy azt tehet velem amit akar lényegében. :( még én sem döntöttem, nem tudok. viszont tisztában vagyok vele, még fiatal vagyok, és nem ezt érdemlem. ha továbbra sem veszi észre magát, vége. szerintem egy pasi ha igazán akar, megoldja a talit, az odafigyelést. hisz akkor később mi lesz? munka van, és azért szarik a fejemre vagy mi...? :( hányan dolgoznak, tanulnak, gyereket nevelnek, mégis meg tudják oldani, természetes, hogy odafigyelnek a párjukra. én ezt már százszr a fejéhez vágtam, azt mondja oké, de nincs változás. :( Nálatok...? de egyszer tényleg be fog telnia pohár. nekem azt mondták, lehet épp egy harmadik hozza meg változást. Nem tudom. mindenesetre a lelkemet teljesen felőrli.
igaz, hogy ha felmerült a másik, az jelent valamit, de mivel te is meg akarod menteni csak azt jelzi, baj van. a pasijaink túl önzők ahhoz, hogy ezt felismerjék.
szerintem szabjunk egy határt, egy dolgo, hogy ha ezt sem, akkor tényleg vége. ha nem fogja fel, tényleg az lesz a legjobb, ha vége. mert az nem véletlen.
ha van valami, írj, kíváncsi vagyok, és szurkolok neked, én is pontoan tudom mit érezhetsz. :(
SZia!!
Nem olvastam el az elozo hozzàszolàsokat mivel benne vagyok a témàban igy sztem eléggé elfogadhato vàlaszt adhatok:
szendvedsz a baràtoddal,s nem vagy boldog vele.ezt te irtad.
akkor légyszives hagyd màr ott és ràadàsul itt egy màsik sràc aki népszeru is meg jofej,és jol is érzitek magatokat egyutt.
koszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!