Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! MIért nem adtok esélyt a kedves, udvarias, figyelmes fiúknak? Miért csak a bunkó, tajparaszt, izmos állatok kellenek nektek?
Calm Galloper, Te közel jársz a megvilágosodáshoz, gratulálok!
Kedves Kérdező! Magabiztosnak nem születni kell - van, aki annak születik, de a többség nem, hidd el. A magabiztosságért dolgozni kell - célokat kitűzni (ami ne egy nő megszerzése legyen!), azokért tenni, és ha sikereket érsz el, lesz önbizalmad is, mert azt nem kis részben a sikerélmények táplálják. A gyakorikerdesek.hu-n senki nem fog Neked önbizalmat adni, és ha itt "sírdogálsz", sem jutsz előrébb. Úgyhogy markold meg a tökeidet, tűzz ki célokat és hajrá!
Egy normális lánynak nem a bunkó srácok kellenek. Az az igazán értékes ha kedves és figyelmes vagy. Előbb-utóbb úgyis találsz valakit, aki értékeli ezt!
Egyébként EMBEREK vagyunk nem gépek. Mindenkinek vannak gyengeségei, nem lehet mindenki 100 %-ig magabiztos. Az már jó, ha jól érzed magadat a bőrödben és nem törődsz másokkal, és ugyan vannak gyenge pontjaid, de megtanulsz nem mindig ezekre koncentrálni.
Az állatvilágban, legyen az pl egy farkasfalka, vagy gorilla csapat, az alfahím előjoga hetyegni a nőstényekkel.
Vagy ott is van olyan ,hogy valamelyik nyomorék farkas pityeregni kezd és a nőstények megsajnálják, üzekednek vele?
Miért hiszi azt a legtöbb itteni pasi, hogy a kedvességgel megvásárolhatnak egy nőt? A kedvesség csak egy állapot, nem várhatod el, hogy hanyatt essenek tőled ezért, ez alap dolog. Valószínű valamit rosszul csinálsz, vagy túl magasra teszed a lécet.
Amúgy nem állnék le egy bunkó tajparaszttal se. Talpraesett intelligens férfi kell, aki meg tud nevettetni.
26N
ma 13:45
Nem megvásárolni akarjuk a nőt. Azt szeretnénk, amit ti nők is: szeressen valaki önmagamért, azért, mert olyan vagyok, amilyen. Nyilván nem arról beszélek, hogy szánjon meg és könyörületből tegye. Hanem arról, hogy az embernek ne eladni kelljen magát, hanem rátalálnia arra, aki tényleg illik hozzá. És nem az állatvilágban vagyunk, sem a reklámszakmában.
Utolsó, na ne mond!
Van párom, már egy jó ideje, együtt is élünk. Nyilván nem lennék vele, ha nem így lenne.
"ma 00:37
én nem mondtam ilyet, hogy szerelmet vallottam a lányoknak!
csak köszöntem, bemutatkoztam és kértem egy elérhetőséget további ismerkedésre"
Én értem, de ez 2 mp, ez alatt miert alakulna ki benne egy olyan erzes, hogy latni akar ujra?
Te mit éreznél, hogy viselkednel hasonlo szituacioban? Hm?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!