Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! MIért nem adtok esélyt a kedves, udvarias, figyelmes fiúknak? Miért csak a bunkó, tajparaszt, izmos állatok kellenek nektek?
""MIért nem adtok esélyt a kedves, udvarias, figyelmes fiúknak? Miért csak a bunkó, tajparaszt, izmos állatok kellenek nektek?"
Mert a nő nem zsűri.
Nem egy bizottság, akitől majd kapsz egy plecsnit, hogy jó fickó vagy.
Ezt a meggyőződést Magadnak kell megszerezned, és nem azáltal, hogy egy szép lánynak "kellesz".
A nő társat keres, és bár téved a bunkó tekintetében is, magának akar jót, hozzá illőnek gondolt fiút választ.:)"
Ebből azt a kovetkeztetest vonod le, hoyg szerintme minden nő bunkó?? Mivaaan?!
Egy eléggé elterjedt téveszme.
Épeszű nőket nem a bunkóság meg tajparasztság vonzza, hanem a magabiztosság, határozottság, ami az ilyen fiúkból árad, és ami a "jófiúk" (mint pl én) jelentős részéből sajnos hiányzik.
Na ez az. Én sem vagyok határozott és magabiztos. De erre születni kell.
Mégis fent maradt a magunk féle is valahogyan.
Akkor mégis hogy is van ez?
ma 00:17
dehogynem, csak esélyt sem adtok az ismerkedésre
én hányszor próbálkoztam kedvességgel, udvariasssággal és elutasítottak élőben egyből a lányok, jött a van pasim vagy nem ismerkedm szöveg és ha mégis dumálgattunk hirtelene gyorsan lelépett és elérhetőséget sem adott
Úgy, hogy a változásra való képesség mindenkiben benne van, kivéve aki ezt nem hiszi el. :D
Szóval magabiztosnak kéne lenni. Kinek kéne egy bunkó paraszt, ha vannak ugyanolyan határozott és magabiztos, de mégis kedves és odafigyelő férfiak? Max az éretlen tinilánykáknak, de ők is kinövik egyszer.
Igazából nekünk a nem paraszt, nem tahó férfiaknak lenne a legtöbb okunk magabiztosnak lenni, akkor meg miért nem vagyunk azok?
"én hányszor próbálkoztam kedvességgel, udvariasssággal és elutasítottak élőben egyből a lányok, jött a van pasim vagy nem ismerkedm szöveg és ha mégis dumálgattunk hirtelene gyorsan lelépett és elérhetőséget sem adott"
Ez a VISELKEDÉS esélytelen!
Akik "becsajoznak", nem igy csinaljak!
ma 00:27
Na akkor hogyan kell Mester?! Taníts!
Lassabban!
Kevesbe tolakodan!
Hogy lehet mar beleszeretni elso latasra valakibe? Ez nagyon ritka!:)
ma 00:37
én nem mondtam ilyet, hogy szerelmet vallottam a lányoknak!
csak köszöntem, bemutatkoztam és kértem egy elérhetőséget további ismerkedésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!